Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zagreb

Hvis du har planer om at besøge Zagreb, er det oplagt at leje en bil. Det gør det nemt og bekvemt at komme omkring. Vi råder dig dog til at nærlæse udlejningskontrakten, inden du underskriver den. Denne artikel kommer med nogle bud på nogle af de bedste steder, som du kan besøge i byen. 

Zagreb Guide

Billeje Zagreb

Biludlejning Zagreb

Zagreb er hovedstaden i Kroatien. Med et areal på 641 kvm rummer byen 803.900 indbyggere. Byen er hjemsted for vigtige regeringsbygninger og landets største industri. Nogle af de produkter der udvikles her inkluderer cement, tøj, sko, madvarer og kemikalier, bare for at nævne nogle få. Zagreb er også kendt for at være vært for mange store internationale handelsmesser, hvor der kommer producenter fra mere end 50 lande, som kan fremvise deres produkter. 

Byen har en rig historie, hvilket ses tydeligt med de mange monumenter og den ældre arkitektur, som ses rundt om i landskabet. Andre seværdigheder såsom den underjordiske krigstunnel tjener som en påmindelse om, at Kroatien ikke har fået serveret den frihed, som de nyder godt af i dag, på et sølvfad. Der er også mange museer i byen, der huser historiske genstande, som fortæller os om landets fortid, såvel som kulturgenstande fra det gamle Egypten og Grækenland. 

Zagreb er strategisk placeret, da byen er nabo til Middelhavet, Centraleuropa og Sydøsteuropa, hvilket gør den til et transportmidtpunkt. Heldigvis har Kroatiens regering investeret stort i veje og jernbanenet og dermed gjort varetransport nem og bekvem. Generelt er livskvaliteten i byen høj, og beboerne her virker til at nyde godt af en afslappet livsstil og går meget op i kunst og sport. Der er også mange underholdningsmuligheder, såsom ballet og live musikkoncerter. 

Andre byer, der ligger tæt på Zagreb, er blandt andet Zadar og Paula. Disse byer har en rig romersk historie og begge ligger ved Adriaterhavet. Deres nærhed til Rom forklarer, hvorfor det gamle Rom besatte dem. Begge byer kan prale med lækre sandstrande, hvor du kan slappe af og komme helt ned i gear på din ferie. Grundet det sammenhængende transportnet, kan du nemt sejle fra Zadar til Ancona i Italien på omkring 6 timer. 

Tag på oplevelse i lejebil

Når du planlægger dit besøg til denne fantastiske by, råder vi dig til at lave en detaljeret rejseplan for at få mest udbytte ud af din tur til Zagreb. Du kan fx udforske byens rige historie. Start med det kroatiske Nationalteater, som kun ligger 5 minutters kørsel fra centrum. Blot 400 meter fra teatret ligger det berømte Mimara museum. Andre steder, som du kan besøge i byen, er Zagreb Katedral og Museum of Broken Relationships. Du kan slutte din bytur af med at spise på en af fortovscafeerne langs Tkalciceva Street. 

Et besøg til Zagreb er ikke komplet uden en tur til Plitvice Lakes National Park. Her kan du opleve de eneste søer af sin slags i hele verden. Disse søer er forbundet af vandfald og er helt fantastisk smukke. En køretur til parken vil tage dig omkring 2 timer og en tur rundt i parken, vil tage dig en hel dag. Derfor råder vi dig til at afsætte en hel dag til at udforske denne park, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Det er en god ide at hyre en guide, som kender parken godt. 

Krka vandfald byder også på endnu et seværdigt eventyr. Det vil tage omkring 3,5 time at køre til Lozovac. Det er her, at Krka National Park ligger. Der er en campingplads og et hotel, hvor du kan overnatte efter en gåtur i parken. Så du behøver ikke bekymre dig om at nå tilbage til Zagreb samme dag. 

Lufthavne

Franjo Tuđman Lufthavn i Zagreb er den største internationale lufthavn i Kroatien og håndterer millioner af passagerer, som rejser til forskellige destinationer i hele verden. Nogle af de mest populære rejsemål, som folk rejser til via Franjo Tuđman Lufthavn, er Amsterdam, Athen, Moskva, Frankfurt og London, for blot at nævne nogle få. Det tager omkring 20 minutter at køre fra lufthavnen til centrum, da der ikke er ret langt – 14,3 km. 

En af fordelene ved denne lufthavn er blandt andet, at den er velorganiseret. Dens website giver dig al den information, som du har brug for, så du kan komme til og fra lufthavnen på bedste vis. Du får eksempelvis en liste med biludlejningsfirmaer, som kan hjælpe dig med at få fat i en bil, så snart du lander. 

Denne liste inkluderer både internationale og lokale firmaer. De internationale biludlejningsfirmaer inkluderer Sixt, Hertz og Europcar for at nævne nogle få. Der er også lokale firmaer såsom MACK biludlejning og Oryx biludlejning. Ud fra disse informationer kan du booke i forvejen, og i god tid reservere den bil, du måtte ønske. 

Trafik

Generelt er vejene i Zagreb gode. De fleste er fine og uden huller. Vær dog opmærksom på de forskellige hastighedsbegrænsninger, når du kører igennem byen. Eksempelvist har motorveje og veje med midterrabat en hastighedsbegrænsning på 112 km/t. På veje uden midterrabat, og i områder med gadelygter, forventes det, at du henholdsvist kører maximum 96 km/t og 48 km/t. 

Selvom byvejene er befærdede hele tiden, er der flest biler i myldretiden. Det er om morgenen mellem kl. 7.30-9.30 og om aftenen kl. 16.30-18.30. Det er derfor en god ide at planlægge at køre uden for myldretid, så du ikke bruger værdifuld tid på vejene.

Dansk