Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zagreb

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zagreb inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zagreb miniguide

Billeje Zagreb

Biludlejning Zagreb

Zagreb er Kroatiens hovedstad og største by. Zagreb er beliggende ved floden Sava i det nordøstlige Kroatien .Core City har en befolkning på 690.000, mens forstæderne er befolkningen i en million.

Zagreb er kendt for hosting World Cup Alpine Ski. I januar holdt slalom for kvinder. Byen har flere historiske bygninger, og består af en øvre og en nedre distrikt: Gornji Donju grad og omfang. I den nedre by er restauranter, barer og turistattraktioner, mens den middelalderlige by ligger i den øverste del. Her er Stephen’s Cathedral, der blev påbegyndt i 1093 og ærkebiskop Palace fra 1700-tallet. Donji grad bygget siden 1800. Her er mange af byens museer og National Theatre i den Neo-barok stil.Byen, der blev bombet i borgerkrigen i 1991, en af de største kirkegårde i verden. Zagreb har også flere kunstmuseer: Mimar museum har flere mesterværker af malere som Caravaggio, Manet og Rembrandt.

Lufthavn Zagreb internationale lufthavn er 17 km sydøst for centrum af byen Pleso.

Dansk