Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dubrovnik

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dubrovnik inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dubrovnik miniguide

Billeje Dubrovnik

Biludlejning Dubrovnik

Dubrovnik er beliggende på Kroatiens Adriaterhav i langt syd for Kroatien .Byen ligger i Dalmatien regionen, og har 50.000 indbyggere. Dubrovnik er en stor havn og cruise destination. Der er færgeforbindelse til også at omfatte Rijeka, Split, Bari , Italien.

Pearl af Adriaterhavet er en af Kroatiens største seværdigheder, og en populær badeby. Den gamle bydel er på UNESCOs liste over verdens kultur-og naturarv. Det er omgivet af en næsten to kilometer lang bymur med femten tårne og bastioner. Den største tårn, Minceta, byens symbol. Af byens seværdigheder er den primære slottet Knezev Dvor 1464, et mesterværk af Dalmatian arkitektur, og to klostre fra den 1300’s. Uden denoprindelige fæstningsmur er slottet Lovrijenac. På øen Lokrum lige ud for kysten er et slot, som tilhørte den østrigske ærkehertug Maximilian, senere kejser af Mexico .Det moderne hotel er beliggende på byen halvøen Lapad. Her besøgende kan sejle og nyde solen. Dubrovnik værter film festival i slutningen af august.

Dubrovnik lufthavn ligger 20 km syd for byen.

Leje af bil i Dubrovnik er billig. Book en udlejningsbil gennem motoren over i 3 nemme trin. Vælg dato og pick-up sted, og tryk “Søg”. Vælg en af de gode tilbud, printer v kreditkort detaljer og få en øjeblikkelig bekræftelse af booking.

Dansk