Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dubrovnik

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dubrovnik inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dubrovnik miniguide

Billeje Dubrovnik
Biludlejning Dubrovnik

Dubrovnik er beliggende på Kroatiens Adriaterhav i langt syd for Kroatien .Byen ligger i Dalmatien regionen, og har 50.000 indbyggere. Dubrovnik er en stor havn og cruise destination. Der er færgeforbindelse til også at omfatte Rijeka, Split, Bari, Italien.

Pearl af Adriaterhavet er en af Kroatiens største seværdigheder, og en populær badeby. Den gamle bydel er på UNESCOs liste over verdens kultur-og naturarv. Det er omgivet af en næsten to kilometer lang bymur med femten tårne og bastioner. Den største tårn, Minceta, byens symbol. Af byens seværdigheder er den primære slottet Knezev Dvor 1464, et mesterværk af Dalmatian arkitektur, og to klostre fra den 1300’s. Uden denoprindelige fæstningsmur er slottet Lovrijenac. På øen Lokrum lige ud for kysten er et slot, som tilhørte den østrigske ærkehertug Maximilian, senere kejser af Mexico .Det moderne hotel er beliggende på byen halvøen Lapad. Her besøgende kan sejle og nyde solen. Dubrovnik værter film festival i slutningen af august.

Dubrovnik lufthavn ligger 20 km syd for byen.

Leje af bil i Dubrovnik er billig. Book en udlejningsbil gennem motoren over i 3 nemme trin. Vælg dato og pick-up sted, og tryk “Søg”. Vælg en af de gode tilbud, printer v kreditkort detaljer og få en øjeblikkelig bekræftelse af booking.