Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dubrovnik Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dubrovnik Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dubrovnik Lufthavn miniguide

Billeje Dubrovnik Lufthavn

Biludlejning Dubrovnik Lufthavn

Dubrovnik Airport (DBV), også kaldet ?ilipi Airport, der ligger cirka 20 km uden for centrum af Dubrovnik .Det går bussen mellem lufthavnen og byen.Sixt, Hertz, Europcar, Avis, AMC, Last minute, Transpo rene, Bingo rene, Uni rene, auto ren og Dollar Thrifty er bilen virksomheder er repræsenteret i lufthavnen.

1.191.474 passagerer besøgte Dubrovnik Lufthavn i 2008. En ny terminal er under opførelse, og når det er færdigt, lufthavnen har kapacitet til 3,5 millioner passagerer.Mindre end 30 luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen, hvor Kroatien Airlines har omkring en tredjedel af alle ture fra Dubrovnik Airport. De 5 mest populære internationale destinationer (2009) er London, Paris, Dublin, Barcelona og Brussel .

Lufthavnen har pligt og et par barer og caféer. Det har også en ATM og et VIP lounge.

Dansk