Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dubrovnik Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dubrovnik Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dubrovnik Lufthavn miniguide

Billeje Dubrovnik Lufthavn
Biludlejning Dubrovnik Lufthavn

Dubrovnik Airport (DBV), også kaldet ?ilipi Airport, der ligger cirka 20 km uden for centrum af Dubrovnik .Det går bussen mellem lufthavnen og byen.Sixt, Hertz, Europcar, Avis, AMC, Last minute, Transpo rene, Bingo rene, Uni rene, auto ren og Dollar Thrifty er bilen virksomheder er repræsenteret i lufthavnen.

1.191.474 passagerer besøgte Dubrovnik Lufthavn i 2008. En ny terminal er under opførelse, og når det er færdigt, lufthavnen har kapacitet til 3,5 millioner passagerer.Mindre end 30 luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen, hvor Kroatien Airlines har omkring en tredjedel af alle ture fra Dubrovnik Airport. De 5 mest populære internationale destinationer (2009) er London, Paris, Dublin, Barcelona og Brussel .

Lufthavnen har pligt og et par barer og caféer. Det har også en ATM og et VIP lounge.