Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Brussel

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brussel inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brussel miniguide

Billeje Brussel
Biludlejning Brussel

Brussel er hovedstaden i Belgien og dens placering er i midten af landet, lidt længere mod nord end mod syd. I 2008 population målte på lige over 140.000, men hvis de omkringliggende områder, der overstiger antallet af over 1 000 000 De officielle sprog er fransk og tysk, men leveringen er også en del flamsk. Brussel er hjemsted for flere store hovedkvarter, herunder EU, Europa-Kommissionen og NATO.

Brussel blev nævnt i kilder så tidligt som i 900’s og flere andre belgiske byer i Brussel præget smukke gamle bygninger. Et af de mest berømte seværdigheder i den belgiske hovedstad vigtigste kvadrat. I den franske sted kaldet “Grand-Place”, mens tyskerne siger “de Grote Markt ‘. Tæt på pladsen for den store facader står den berømte Manneken Pis springvand. Verdens Fair er blevet afholdt i Brussel, i alt 4 gange.

Brussel er forbundet med to lufthavne: Brussel Zaventem International Airport 11 km uden for byen og Brussels South Charleroi Airport, der ligger 46 km væk. Begge tilbyder både indenlandske og internationale flyvninger.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning på flere steder i Brussel, herunder Hilton hotel, TVG-stationen i Charleroi Airport Zaventem område. Booking af billeje i Brussel er nemt via leiebilguiden.no. Vælg destination i søgemaskinen, og tryk på “Søg” for et tilbud.