Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brussel

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brussel inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brussel miniguide

Billeje Brussel

Biludlejning Brussel

Brussel er hovedstaden i Belgien og dens placering er i midten af landet, lidt længere mod nord end mod syd. I 2008 population målte på lige over 140.000, men hvis de omkringliggende områder, der overstiger antallet af over 1 000 000 De officielle sprog er fransk og tysk, men leveringen er også en del flamsk. Brussel er hjemsted for flere store hovedkvarter, herunder EU, Europa-Kommissionen og NATO.

Brussel blev nævnt i kilder så tidligt som i 900’s og flere andre belgiske byer i Brussel præget smukke gamle bygninger. Et af de mest berømte seværdigheder i den belgiske hovedstad vigtigste kvadrat. I den franske sted kaldet “Grand-Place”, mens tyskerne siger “de Grote Markt ‘. Tæt på pladsen for den store facader står den berømte Manneken Pis springvand. Verdens Fair er blevet afholdt i Brussel, i alt 4 gange.

Brussel er forbundet med to lufthavne: Brussel Zaventem International Airport 11 km uden for byen og Brussels South Charleroi Airport , der ligger 46 km væk. Begge tilbyder både indenlandske og internationale flyvninger.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning på flere steder i Brussel, herunder Hilton hotel, TVG-stationen i Charleroi Airport Zaventem område. Booking af billeje i Brussel er nemt via leiebilguiden.no. Vælg destination i søgemaskinen, og tryk på “Søg” for et tilbud.

Dansk