Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Brussel Zaventem Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brussel Zaventem Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brussel Zaventem Lufthavn miniguide

Billeje Brussel Zaventem Lufthavn
Biludlejning Brussel Zaventem Lufthavn

Brussel Lufthavn (BRU) fik sit nye navn “Brussel lufthavn, Velkommen til Europa” i oktober 2006. Det er en international lufthavn beliggende 11 km fra Brussel i Zaventem. Togstationen ligger under den terminale tilbyder direkte transport til Brussel, De Panne, Gent, Hasselt, Landen, Leuven, Liège,og Nivelles Quévy. Lufthavnen ligger langs N-201 og er let ankommet fra det ydre ringvej omkring Brussel. Der er seks forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen.

I 2009 var 16.999.618 passagerer besøg i lufthavnen. Nogle af de flyselskaber, der har hovedsæde her er: Brussels Airlines, Sudia Arabian Airlines Cargo og europæiske Air Transport.
Den nye terminal, finger A er udelukkende til Schengen-flyvninger. Mange passagerer klager over, at der er stor afstand mellem check-in skranker og-porte for Pier A.

Der er flere mødelokaler i lufthavnen, Hall Reception Room kan Sky rumme 1500 mennesker. Ellers levering af caféer, restauranter og butikker meget godt.

Det er et hotel i lufthavnen Sheraton Brussels Airport Hotel.