Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brussel Zaventem Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brussel Zaventem Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brussel Zaventem Lufthavn miniguide

Billeje Brussel Zaventem Lufthavn

Biludlejning Brussel Zaventem Lufthavn

Brussel Lufthavn (BRU) fik sit nye navn “Brussel lufthavn, Velkommen til Europa” i oktober 2006. Det er en international lufthavn beliggende 11 km fra Brussel i Zaventem. Togstationen ligger under den terminale tilbyder direkte transport til Brussel, De Panne, Gent, Hasselt, Landen, Leuven, Liège,og Nivelles Quévy. Lufthavnen ligger langs N-201 og er let ankommet fra det ydre ringvej omkring Brussel. Der er seks forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen.

I 2009 var 16.999.618 passagerer besøg i lufthavnen. Nogle af de flyselskaber, der har hovedsæde her er: Brussels Airlines, Sudia Arabian Airlines Cargo og europæiske Air Transport.
Den nye terminal, finger A er udelukkende til Schengen-flyvninger. Mange passagerer klager over, at der er stor afstand mellem check-in skranker og-porte for Pier A.

Der er flere mødelokaler i lufthavnen, Hall Reception Room kan Sky rumme 1500 mennesker. Ellers levering af caféer, restauranter og butikker meget godt.

Det er et hotel i lufthavnen Sheraton Brussels Airport Hotel.

Dansk