Biludlejning Belgien

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Belgien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Belgien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Belgien miniguide

Billeje Belgien

Biludlejning Belgien

Kongeriget Belgien (10,4 millioner indbyggere i 2009) ligger i Vesteuropa, og er en af de mindste og tættest befolkede lande i Europa. Landet grænser op til Holland , Tyskland , Luxembourg og Frankrig . Belgien har også kystlinje på Nordsøen.

Landet har en rig kunstnerisk og kulturelt liv, og en levende folklore tradition – og er også kendt for sin smukke slot.

Landskabet består af kystnære sletter i nordvest, klitter og diger, frodigt og kuperet område i det centrale Belgien samt skov og bjergområder i det sydøstlige. Landets højeste punkt – Signal de Botrange – er 694 m.

Belgien kystnære klima nordlige del af landet med kolde vintre og milde somre. Længere mod syd er der et mere kontinentalt klima.

Belgien har tre officielle sprog: hollandsk, fransk og tysk.

Hovedstaden Brussel (Brussel) har 148.000 indbyggere (2009), men det skønnes regionen, der overstiger befolkningen i hele 1,8 millioner. Brussel er hovedkvarter for både EU og NATO. Byens centrale plads, Grand Place / Grote Markt, er opført på UNESCO’s World Heritage List. Stedet er en stor turistattraktion og indeholder rådhuset og flere andre gamle bygninger.

Andre folkerige byer i Belgien, Antwerpen (Belgien største by), Gent, Brugge, Liege, Charleroi og Namur.
Landets vigtigste lufthavn er Brussel International Airport, der ligger 13 km nord-øst for hovedstaden.

Alle priser på biludlejning i Belgien omfatter ansvarsforsikring, overskydende forsikring, tyveri forsikring og enhver lufthavn skat

Dansk