Biludlejning Belgien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Belgien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Belgien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Belgien miniguide

Billeje Belgien
Biludlejning Belgien

Kongeriget Belgien (10,4 millioner indbyggere i 2009) ligger i Vesteuropa, og er en af de mindste og tættest befolkede lande i Europa. Landet grænser op til Holland, Tyskland, Luxembourg og Frankrig. Belgien har også kystlinje på Nordsøen.

Landet har en rig kunstnerisk og kulturelt liv, og en levende folklore tradition – og er også kendt for sin smukke slot.

Landskabet består af kystnære sletter i nordvest, klitter og diger, frodigt og kuperet område i det centrale Belgien samt skov og bjergområder i det sydøstlige. Landets højeste punkt – Signal de Botrange – er 694 m.

Belgien kystnære klima nordlige del af landet med kolde vintre og milde somre. Længere mod syd er der et mere kontinentalt klima.

Belgien har tre officielle sprog: hollandsk, fransk og tysk.

Hovedstaden Brussel (Brussel) har 148.000 indbyggere (2009), men det skønnes regionen, der overstiger befolkningen i hele 1,8 millioner. Brussel er hovedkvarter for både EU og NATO. Byens centrale plads, Grand Place / Grote Markt, er opført på UNESCO’s World Heritage List. Stedet er en stor turistattraktion og indeholder rådhuset og flere andre gamle bygninger.

Andre folkerige byer i Belgien, Antwerpen (Belgien største by), Gent, Brugge, Liege, Charleroi og Namur.
Landets vigtigste lufthavn er Brussel International Airport, der ligger 13 km nord-øst for hovedstaden.

Alle priser på biludlejning i Belgien omfatter ansvarsforsikring, overskydende forsikring, tyveri forsikring og enhver lufthavn skat