Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Gent

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gent inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gent miniguide

Billeje Gent

Biludlejning Gent

Gent er hovedstad i East Flanders er en provins i det vestlige Belgien. Befolkning i 2008 blev målt til over 230 000 og omfattede forstæderne kommende århundrede på ca. 500 000 Gent er forbundet med blandt andet Nordsøen og den store havn i Zeebrugge via kanaler. Disse kanaler har ført til Gent har en vigtig havn, faktisk den tredje største i landet.

Flere og flere turister rejser til Gent for at opleve byens kulturelle liv og de mange smukke bygninger fra middelalderen og renæssancen. Byens centrum er en gågade, og den største bilfri område i Belgien. Sammen med kanaler, parker og middelalderlige arkitektur er centrum i Gent en unik oplevelse. Ud over forskellige museer og bygninger strækker næsten 1000 år tilbage i tiden, tilbyder Gent bådture, sportsaktiviteter og festivaler såsom Gent Festival.

Gent har ingen lufthavn, men da Brussel ligger ca 55 km væk, rådes rejsende til at flyve til Brussel International Airport

Dansk