Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Gent

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gent inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gent miniguide

Billeje Gent
Biludlejning Gent

Gent er hovedstad i East Flanders er en provins i det vestlige Belgien. Befolkning i 2008 blev målt til over 230 000 og omfattede forstæderne kommende århundrede på ca. 500 000 Gent er forbundet med blandt andet Nordsøen og den store havn i Zeebrugge via kanaler. Disse kanaler har ført til Gent har en vigtig havn, faktisk den tredje største i landet.

Flere og flere turister rejser til Gent for at opleve byens kulturelle liv og de mange smukke bygninger fra middelalderen og renæssancen. Byens centrum er en gågade, og den største bilfri område i Belgien. Sammen med kanaler, parker og middelalderlige arkitektur er centrum i Gent en unik oplevelse. Ud over forskellige museer og bygninger strækker næsten 1000 år tilbage i tiden, tilbyder Gent bådture, sportsaktiviteter og festivaler såsom Gent Festival.

Gent har ingen lufthavn, men da Brussel ligger ca 55 km væk, rådes rejsende til at flyve til Brussel International Airport