Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mons

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mons inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mons miniguide

Billeje Mons

Biludlejning Mons

Mons er hovedstaden i provinsen Hainaut i Belgien og kaldes Bergen i hollandsk og tysk. Byen ligger sydvest for landet, nær grænsen til Frankrig , og befolkningen blev målt i 2009 til over 91 000 Mons er en vigtig kanal hub og det er her Canal du Centre og Condé-Mons Canal mødes.

Town Mons blev dannet omkring et kloster på 600’s og i middelalderen var det primært tæller som boede her. Det var på Mons, at den første store slag mellem tyskerne og briterne var under 1 World War II, i august 1914. Urban Landskabet er smukt og historisk med kirker og bygninger fra 1400-tallet. Mons byder på mange attraktioner og festivaler, herunder Lumeçon. Dette er en genindspilning af et spil baseret på legenden om St. George og Dragen, som finder sted på den gamle rådhusplads.

Mons har ingen offentlig lufthavn, men den nærmeste, er Brussel International Airport, der ligger næsten 80 km nordøst for Mons.

Dansk