Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mons

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mons inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mons miniguide

Billeje Mons
Biludlejning Mons

Mons er hovedstaden i provinsen Hainaut i Belgien og kaldes Bergen i hollandsk og tysk. Byen ligger sydvest for landet, nær grænsen til Frankrig , og befolkningen blev målt i 2009 til over 91 000 Mons er en vigtig kanal hub og det er her Canal du Centre og Condé-Mons Canal mødes.

Town Mons blev dannet omkring et kloster på 600’s og i middelalderen var det primært tæller som boede her. Det var på Mons, at den første store slag mellem tyskerne og briterne var under 1 World War II, i august 1914. Urban Landskabet er smukt og historisk med kirker og bygninger fra 1400-tallet. Mons byder på mange attraktioner og festivaler, herunder Lumeçon. Dette er en genindspilning af et spil baseret på legenden om St. George og Dragen, som finder sted på den gamle rådhusplads.

Mons har ingen offentlig lufthavn, men den nærmeste, er Brussel International Airport, der ligger næsten 80 km nordøst for Mons.