Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kortrijk

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kortrijk inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kortrijk miniguide

Billeje Kortrijk
Biludlejning Kortrijk

Kortrijk er en by i provinsen Vestflandern og er næsten helt i det vestlige Belgien. I 2008 lå befolkningen på lige under 74 000 Kortrijk er beliggende nær grænsen til Frankrig og den franske by Lille er beliggende 25 km sydvest for byen. Kortrijk er beliggende langs floden leje, som er en biflod til floden Schelde.

Kortrijk blev chartret i 1189 og der er nu mange gamle bygninger i byen, som stadig er i brug, herunder den gotiske rådhus fra 1400 – og 1500’s. De ældste tilbageværende rester af forsvaret, der stod rundt omkring i byen i 1100-tallet, er Broeltorens. Det er to tårne, der sidder på hver sin side af en bro over floden udlejning. Kortrijk tiltrækker mange turister på grund af dens middelalderlige føler, smukke parker og historiske steder.

Kortrijk-Wevelgem International Airport er forbeholdt forretningsrejsende. Andre passagerer kan rejse til enten Brussel International Airport, der ligger cirka en time væk, eller at Lille Lesquin internationale lufthavn i Frankrig, 25 km fra Kortrijk.