Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kortrijk

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kortrijk inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kortrijk miniguide

Billeje Kortrijk

Biludlejning Kortrijk

Kortrijk er en by i provinsen Vestflandern og er næsten helt i det vestlige Belgien . I 2008 lå befolkningen på lige under 74 000 Kortrijk er beliggende nær grænsen til Frankrig og den franske by Lille er beliggende 25 km sydvest for byen. Kortrijk er beliggende langs floden leje, som er en biflod til floden Schelde.

Kortrijk blev chartret i 1189 og der er nu mange gamle bygninger i byen, som stadig er i brug, herunder den gotiske rådhus fra 1400 – og 1500’s. De ældste tilbageværende rester af forsvaret, der stod rundt omkring i byen i 1100-tallet, er Broeltorens. Det er to tårne, der sidder på hver sin side af en bro over floden udlejning. Kortrijk tiltrækker mange turister på grund af dens middelalderlige føler, smukke parker og historiske steder.

Kortrijk-Wevelgem International Airport er forbeholdt forretningsrejsende. Andre passagerer kan rejse til enten Brussel International Airport , der ligger cirka en time væk, eller at Lille Lesquin internationale lufthavn i Frankrig, 25 km fra Kortrijk.

Dansk