Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brussel Charleroi Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brussel Charleroi Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brussel Charleroi Lufthavn miniguide

Billeje Brussel Charleroi Lufthavn

Biludlejning Brussel Charleroi Lufthavn

Brussel Charleroi Airport (CRL) er placeret 7 km fra byen Charleroi i Vallonien og 46 km fra Brussel . Busser, der kører hver halve times kørsel til Charleroi togstationen. Hvert 45 minut er der en bus til Brussel, bus turen tager en time. Lufthavnen har fem forskellige udlejningsbil selskab.

3.937.187 passagerer stoppet i Brussel Charleroi Lufthavn i 2009. Lufthavnen er hjemsted for seks forskellige lavprisselskaber, Wizz Air, Air-Arabien, Air On Air, Jetairfly, Jet4you og Ryanair. Ryanair er det selskab, der har de fleste destinationer. De selskaber flyver hovedsagelig til andre europæiske lande med vægt på byer langs Middelhavet. Et par resorts beliggende i Nordafrika. En ny terminal blev åbnet i januar 2008, har kapacitet til fem millioner passagerer.

Lufthavnen har fem forskellige mad-og drikkevarer forretninger, trådløst internet og en ATM. Balladins Superior Hotel Charleroi Airport åbnede i oktober 2008 og er det nærmeste hotel.

Dansk