Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Brussel Charleroi Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brussel Charleroi Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brussel Charleroi Lufthavn miniguide

Billeje Brussel Charleroi Lufthavn
Biludlejning Brussel Charleroi Lufthavn

Brussel Charleroi Airport (CRL) er placeret 7 km fra byen Charleroi i Vallonien og 46 km fra Brussel. Busser, der kører hver halve times kørsel til Charleroi togstationen. Hvert 45 minut er der en bus til Brussel, bus turen tager en time. Lufthavnen har fem forskellige udlejningsbil selskab.

3.937.187 passagerer stoppet i Brussel Charleroi Lufthavn i 2009. Lufthavnen er hjemsted for seks forskellige lavprisselskaber, Wizz Air, Air-Arabien, Air On Air, Jetairfly, Jet4you og Ryanair. Ryanair er det selskab, der har de fleste destinationer. De selskaber flyver hovedsagelig til andre europæiske lande med vægt på byer langs Middelhavet. Et par resorts beliggende i Nordafrika. En ny terminal blev åbnet i januar 2008, har kapacitet til fem millioner passagerer.

Lufthavnen har fem forskellige mad-og drikkevarer forretninger, trådløst internet og en ATM. Balladins Superior Hotel Charleroi Airport åbnede i oktober 2008 og er det nærmeste hotel.