Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rochefort

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rochefort inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rochefort miniguide

Billeje Rochefort
Biludlejning Rochefort

Rochefort er en lille by beliggende i provinsen Namur i det sydøstlige del af Belgien. Byen Namur ligger ca 50 km nordvest for Rochefort. I 2006 befolkningen skønnes at ligge lidt over 12 000 Lesse floden er en finger af den store flod Meuse løber lige gennem Rochefort.

Rochefort har mange hoteller og restauranter og er derfor en perfekt base for dem, der ønsker at opleve Ardennerne. I byen står en gammel borg fra den tidlige middelalder, og som tjente som en fæstning, indtil 1600-tallet. Den mest berømte attraktion i Rochefort er de mange huler, der er blevet navngivet Lorette. Men i nabobyen Han-sur-Lesse, at de virkelig kendte huler befinder sig, og hvem skal betale et besøg ud over Lorette Caves.

For at nå frem Rochefort fly kan Lufthavn Brussel South Charleroi Airport er et alternativ. Lufthavnen er beliggende ca. 1 times kørsel nordvest for Rochefort.