Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rochefort

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rochefort inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rochefort miniguide

Billeje Rochefort

Biludlejning Rochefort

Rochefort er en lille by beliggende i provinsen Namur i det sydøstlige del af Belgien . Byen Namur ligger ca 50 km nordvest for Rochefort. I 2006 befolkningen skønnes at ligge lidt over 12 000 Lesse floden er en finger af den store flod Meuse løber lige gennem Rochefort.

Rochefort har mange hoteller og restauranter og er derfor en perfekt base for dem, der ønsker at opleve Ardennerne. I byen står en gammel borg fra den tidlige middelalder, og som tjente som en fæstning, indtil 1600-tallet. Den mest berømte attraktion i Rochefort er de mange huler, der er blevet navngivet Lorette. Men i nabobyen Han-sur-Lesse, at de virkelig kendte huler befinder sig, og hvem skal betale et besøg ud over Lorette Caves.

For at nå frem Rochefort fly kan Lufthavn Brussel South Charleroi Airport er et alternativ. Lufthavnen er beliggende ca. 1 times kørsel nordvest for Rochefort.

Dansk