Biludlejning Luxembourg

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Luxembourg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Luxembourg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Luxembourg miniguide

Luxembourg

Biludlejning Luxembourg

Luxembourg ligger i det nordvestlige Europa, omkranset af Belgien i vest, Frankrig mod syd og Tyskland mod øst.Landet – som er en af de mindste i Europa – har 491.800 indbyggere (2009). Luxembourg har tre officielle sprog: luxembourgsk, fransk og tysk.

Landskabet er præget af skovklædte bakker, floder og sletter. Det højeste punkt er Kneiff – beliggende 560 m. Landets største flod er Mosel – med dens bifloder Sauer og vores. Langs bredderne af disse floder er mange af landets middelalderlige borge.

Luxembourg har et tempereret fastlands klima, med milde temperaturer og moderat nedbør. Vinteren er ofte kold og sne, mens somrene er fugtige og milde.

Landets hovedstad, hedder simpelthen Luxembourg City, og det kaldes ofte bare “Staad” (byen). Luxembourg City er placeret syd for floderne Alzette og Pétrusse. Hovedstaden har 84.000 indbyggere (2009), og er hjemsted for flere EU-institutioner – herunder Den Europæiske Domstol og Europa-Parlamentet. Byen var europæisk kulturhovedstad i 2007.
Andre vigtige byer i Luxembourg er Esch-sur-Alzette, Echternach, Dudelange og Differdange.

Luxembourg har gode transportforbindelser. Vejnettet er stærkt moderniseret i de senere år – med motorveje til nabolandene.

Landets vigtigste lufthavn er Luxembourg – Findel Internationale Lufthavn, der ligger 6 km nord for centrum af hovedstaden.

Populære destinationer

Dansk