Biludlejning Luxembourg

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Luxembourg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Luxembourg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Luxembourg miniguide

Luxembourg
Biludlejning Luxembourg

Luxembourg ligger i det nordvestlige Europa, omkranset af Belgien i vest, Frankrig mod syd og Tyskland mod øst.Landet – som er en af de mindste i Europa – har 491.800 indbyggere (2009). Luxembourg har tre officielle sprog: luxembourgsk, fransk og tysk.

Landskabet er præget af skovklædte bakker, floder og sletter. Det højeste punkt er Kneiff – beliggende 560 m. Landets største flod er Mosel – med dens bifloder Sauer og vores. Langs bredderne af disse floder er mange af landets middelalderlige borge.

Luxembourg har et tempereret fastlands klima, med milde temperaturer og moderat nedbør. Vinteren er ofte kold og sne, mens somrene er fugtige og milde.

Landets hovedstad, hedder simpelthen Luxembourg City, og det kaldes ofte bare “Staad” (byen). Luxembourg City er placeret syd for floderne Alzette og Pétrusse. Hovedstaden har 84.000 indbyggere (2009), og er hjemsted for flere EU-institutioner – herunder Den Europæiske Domstol og Europa-Parlamentet. Byen var europæisk kulturhovedstad i 2007.
Andre vigtige byer i Luxembourg er Esch-sur-Alzette, Echternach, Dudelange og Differdange.

Luxembourg har gode transportforbindelser. Vejnettet er stærkt moderniseret i de senere år – med motorveje til nabolandene.

Landets vigtigste lufthavn er Luxembourg – Findel Internationale Lufthavn, der ligger 6 km nord for centrum af hovedstaden.

Billeje destinationer