Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Liege Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Liege Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Liege Lufthavn miniguide

Billeje Liege Lufthavn
Biludlejning Liege Lufthavn

Liege Airport (LGG) er den tredje største lufthavn i Belgien, og den ottende største for fragt i Europa. Det tager 12 minutter med bus til togstationen i Liege, hvor for eksempel kan fortsætte Reien til Brussel, som ligger 93 km fra lufthavnen. Europbussing har direkte fly til Brussel og Antwerpen. Biler kan lejes fra selskabet Europcar. Lufthavnen ligger i nærheden af E24.

I 2009 var 356.782 passagerer på besøg i lufthavnen. Lufthavnen bruges den mest til last, men også rejser til 23 forskellige destinationer i ni lande, hovedsagelig med charterflyvninger.

Det nye hotel Park Inn er beliggende inde i nyrenoverede terminalbygningen Bierset. Det har 100 værelser og er også velegnet til konferencen. Lufthavnen har et par restauranter og et beskedent udvalg af butikker.