Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Liege Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Liege Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Liege Lufthavn miniguide

Billeje Liege Lufthavn

Biludlejning Liege Lufthavn

Liege Airport (LGG) er den tredje største lufthavn i Belgien , og den ottende største for fragt i Europa. Det tager 12 minutter med bus til togstationen i Liege, hvor for eksempel kan fortsætte Reien til Brussel, som ligger 93 km fra lufthavnen. Europbussing har direkte fly til Brussel og Antwerpen . Biler kan lejes fra selskabet Europcar. Lufthavnen ligger i nærheden af E24.

I 2009 var 356.782 passagerer på besøg i lufthavnen. Lufthavnen bruges den mest til last, men også rejser til 23 forskellige destinationer i ni lande, hovedsagelig med charterflyvninger.

Det nye hotel Park Inn er beliggende inde i nyrenoverede terminalbygningen Bierset. Det har 100 værelser og er også velegnet til konferencen. Lufthavnen har et par restauranter og et beskedent udvalg af butikker.

Dansk