Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Antwerpen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Antwerpen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Antwerpen miniguide

Billeje Antwerpen
Biludlejning Antwerpen

I 2008 befolkningen var beliggende i Antwerpen på over 470.000, mens forstæderne vil figurere i næsten 1 200 000 Antwerpen er en by i det nordlige Belgien, et lille stykke fra den hollandske grænse. Byen ligger ved floden Schelde og har længe været en af verdens største havne. I de seneste år, af havneaktiviteterne flyttet meget til Zeebrugge i nordvest.

I 1500-tallet blev Antwerpen en af de vigtigste byer i Europa med hensyn til handel og økonomi, og verdens første børs blev grundlagt i 1526. Men en udvidelse af byens kommercielle historie endnu længere tilbage, til de 800’s, da området var en markedsplads. Dag bygrænsen med smukke bygninger, den gotiske katedral Onze Lieve Vrouw-Kathedraal og mange museer. Urban landskab er en velsmagende blanding af brede avenuer og smalle, maleriske gader.

Antwerp International Airport (Deurne) er for lille til at håndtere de største fly, men det er muligt at flyve til også at omfatte London. Lufthavnen ligger kun 2 km uden for byen.