Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Antwerpen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Antwerpen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Antwerpen miniguide

Billeje Antwerpen

Biludlejning Antwerpen

I 2008 befolkningen var beliggende i Antwerpen på over 470.000, mens forstæderne vil figurere i næsten 1 200 000 Antwerpen er en by i det nordlige Belgien , et lille stykke fra den hollandske grænse. Byen ligger ved floden Schelde og har længe været en af verdens største havne. I de seneste år, af havneaktiviteterne flyttet meget til Zeebrugge i nordvest.

I 1500-tallet blev Antwerpen en af de vigtigste byer i Europa med hensyn til handel og økonomi, og verdens første børs blev grundlagt i 1526. Men en udvidelse af byens kommercielle historie endnu længere tilbage, til de 800’s, da området var en markedsplads. Dag bygrænsen med smukke bygninger, den gotiske katedral Onze Lieve Vrouw-Kathedraal og mange museer. Urban landskab er en velsmagende blanding af brede avenuer og smalle, maleriske gader.

Antwerp International Airport (Deurne) er for lille til at håndtere de største fly, men det er muligt at flyve til også at omfatte London . Lufthavnen ligger kun 2 km uden for byen.

Dansk