Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hasselt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hasselt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hasselt miniguide

Billeje Hasselt

Biludlejning Hasselt

Hasselt er hovedstad i provinsen Limburg, og er beliggende i det nordvestlige Belgien , i nærheden af River Kommuner. Landets hovedstad, Brussel ligger 70 km vest. Der er næsten 70 000 indbyggere i Hasselt (2008), og sammen med forstæderne er befolkningen på ca 400 000 Ligesom andre belgiske byer strømme er også en kanal gennem Hasselt, nemlig Albert kanalen.

Hasselt blev grundlagt allerede i 600-nummeret og fik officiel status i 1232. Byens centrum er præget af gamle bygninger, herunder flere bindingsværkshuse fra 1600-tallet. Mange af disse er placeret rundt omkring Torvet i Grote Markt. Pladsen er et charmerende sted med gamle brosten og fortovscaféer. I Hasselt er museer for enhver smag, som fx Stedelijk Museum of fashion tilbage til 1830 og en udendørs museum Bokrijk.

De nærmeste offentlige lufthavne er Liège Lufthavn og Maastricht Aachen Airport, som begge ligger ca 45 km fra Hasselt, der tilbyder flyvninger til Spanien , Italien, Portugal og Grækenland . Brussel International Airport har flere flyvninger og er beliggende ca 75 km væk

Dansk