Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hasselt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hasselt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hasselt miniguide

Billeje Hasselt
Biludlejning Hasselt

Hasselt er hovedstad i provinsen Limburg, og er beliggende i det nordvestlige Belgien, i nærheden af River Kommuner. Landets hovedstad, Brussel ligger 70 km vest. Der er næsten 70 000 indbyggere i Hasselt (2008), og sammen med forstæderne er befolkningen på ca 400 000 Ligesom andre belgiske byer strømme er også en kanal gennem Hasselt, nemlig Albert kanalen.

Hasselt blev grundlagt allerede i 600-nummeret og fik officiel status i 1232. Byens centrum er præget af gamle bygninger, herunder flere bindingsværkshuse fra 1600-tallet. Mange af disse er placeret rundt omkring Torvet i Grote Markt. Pladsen er et charmerende sted med gamle brosten og fortovscaféer. I Hasselt er museer for enhver smag, som fx Stedelijk Museum of fashion tilbage til 1830 og en udendørs museum Bokrijk.

De nærmeste offentlige lufthavne er Liège Lufthavn og Maastricht Aachen Airport, som begge ligger ca 45 km fra Hasselt, der tilbyder flyvninger til Spanien, Italien, Portugal og Grækenland. Brussel International Airport har flere flyvninger og er beliggende ca 75 km væk