Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Namur

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Namur inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Namur miniguide

Billeje Namur
Biludlejning Namur

Byen Namur er hovedstad i provinsen Namur, og i 2008 var befolkningen på over 106.000 inden for bygrænsen. Det er beliggende i den sydøstlige del af Belgien, i nærheden af hvor åen opfylder Sabre store flod Meuse. Namur er beliggende ca 65 km sydøst for hovedstaden Brussel .

Ligesom mange andre belgiske byer, historie strækker sig Namur langt tilbage i tiden. Selv om området har været beboet siden før romertiden, byen Namur første oprettet i 900 AD. Byen voksede op omkring en fæstning eller citadel, der står i dag og er Namur’s mest berømte attraktion. Historiske bygninger er en stor del af bybilledet, og en af de mest besøgte attraktioner er museet. Dette museum har til huse i en bemærkelsesværdig, gamle kød hal fra 1500-tallet.

Namur Suarlée Airport ligger i Namur, men giver ingen rute flyvninger. For passagerer, der ønsker at flyve til Namur, er det muligt at lande på Charleroi Airport Charleroi / Gosselies lufthavn, der ligger ca 30 km vest for Namur.