Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Namur

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Namur inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Namur miniguide

Billeje Namur

Biludlejning Namur

Byen Namur er hovedstad i provinsen Namur, og i 2008 var befolkningen på over 106.000 inden for bygrænsen. Det er beliggende i den sydøstlige del af Belgien , i nærheden af hvor åen opfylder Sabre store flod Meuse. Namur er beliggende ca 65 km sydøst for hovedstaden Brussel .

Ligesom mange andre belgiske byer, historie strækker sig Namur langt tilbage i tiden. Selv om området har været beboet siden før romertiden, byen Namur første oprettet i 900 AD. Byen voksede op omkring en fæstning eller citadel, der står i dag og er Namur’s mest berømte attraktion. Historiske bygninger er en stor del af bybilledet, og en af de mest besøgte attraktioner er museet. Dette museum har til huse i en bemærkelsesværdig, gamle kød hal fra 1500-tallet.

Namur Suarlée Airport ligger i Namur, men giver ingen rute flyvninger. For passagerer, der ønsker at flyve til Namur, er det muligt at lande på Charleroi Airport Charleroi / Gosselies lufthavn , der ligger ca 30 km vest for Namur.

Dansk