Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mechelen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mechelen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mechelen miniguide

Billeje Mechelen

Biludlejning Mechelen

Befolkningen i den belgiske by Mechelen i 2009 blev anslået til mere end 81 000 inden for bygrænsen, mens tallet indgår det omkringliggende område blev målt til 325 000 næsten Mechelen er beliggende i provinsen Antwerpen ligger mod nord i det centrale Belgien , i nærheden af floden Dyle. Mechelen ligger ca 25 km sydvest for byen Antwerpen og ca. 25 km nordøst for hovedstaden Brussel .

Grundlagt i den tidlige middelalder, og ligesom mange andre belgiske byer i Mechelen kendetegnet hans alderdom, med sine smalle gader og historiske bygninger. Der er meget lidt trafik gennem byens centrum, som giver en fremragende base for shopping og sightseeing. Mechelen ofte kendetegnet ved den storslåede tårn St. Rumbolds. Tårnet skulle være endnu højere, men byggeriet blev stoppet i 1500-tallet på grund af manglende finanser.

Mechelen har ingen lufthavn, men de fleste rejser til Brussel International Airport ligger 25 km væk. Det kører både busser og tog til og fra Mechelen hele dagen.

Dansk