Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mechelen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mechelen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mechelen miniguide

Billeje Mechelen
Biludlejning Mechelen

Befolkningen i den belgiske by Mechelen i 2009 blev anslået til mere end 81 000 inden for bygrænsen, mens tallet indgår det omkringliggende område blev målt til 325 000 næsten Mechelen er beliggende i provinsen Antwerpen ligger mod nord i det centrale Belgien, i nærheden af floden Dyle. Mechelen ligger ca 25 km sydvest for byen Antwerpen og ca. 25 km nordøst for hovedstaden Brussel .

Grundlagt i den tidlige middelalder, og ligesom mange andre belgiske byer i Mechelen kendetegnet hans alderdom, med sine smalle gader og historiske bygninger. Der er meget lidt trafik gennem byens centrum, som giver en fremragende base for shopping og sightseeing. Mechelen ofte kendetegnet ved den storslåede tårn St. Rumbolds. Tårnet skulle være endnu højere, men byggeriet blev stoppet i 1500-tallet på grund af manglende finanser.

Mechelen har ingen lufthavn, men de fleste rejser til Brussel International Airport ligger 25 km væk. Det kører både busser og tog til og fra Mechelen hele dagen.