Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Waterloo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Waterloo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Waterloo miniguide

Billeje Waterloo
Biludlejning Waterloo

Waterloo er en by i det centrale Belgien ligger i den nordlige del af den sydlige region Vallonien. Belgiens hovedstad Brussel ligger omkring 15 miles nord for Waterloo. I 2008, i form af næsten 30.000 og byen befolkningen i byen bor mest på turisme. Det var her, at det berømte slag ved Waterloo fandt sted, og mange mennesker tager turen til Waterloo på grund af denne historiske begivenhed.

18. Juni 1815 blev slaget ved Waterloo, der faktisk har fundet sted 5 km syd for byen. Den franske, ledet af Napoleon blev besejret af de britiske og preusserne, herunder General Arthur Wellesley og hertugen af Wellington i finalen. Dette var den sidste nederlag i den franske kejser og hans sidste kamp, før han blev afsat. Besøgende kan lære mere om kampen og området for at besøge attraktioner såsom Wellington Museum.

Brussel International Airport er 25 miles nord for Waterloo, mens Brussels South Charleroi Airport ligger næsten 30 km syd for Waterloo.