Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Waterloo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Waterloo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Waterloo miniguide

Billeje Waterloo

Biludlejning Waterloo

Waterloo er en by i det centrale Belgien ligger i den nordlige del af den sydlige region Vallonien. Belgiens hovedstad Brussel ligger omkring 15 miles nord for Waterloo. I 2008, i form af næsten 30.000 og byen befolkningen i byen bor mest på turisme. Det var her, at det berømte slag ved Waterloo fandt sted, og mange mennesker tager turen til Waterloo på grund af denne historiske begivenhed.

18. Juni 1815 blev slaget ved Waterloo, der faktisk har fundet sted 5 km syd for byen. Den franske, ledet af Napoleon blev besejret af de britiske og preusserne, herunder General Arthur Wellesley og hertugen af Wellington i finalen. Dette var den sidste nederlag i den franske kejser og hans sidste kamp, før han blev afsat. Besøgende kan lære mere om kampen og området for at besøge attraktioner såsom Wellington Museum.

Brussel International Airport er 25 miles nord for Waterloo, mens Brussels South Charleroi Airport ligger næsten 30 km syd for Waterloo.

Dansk