Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tournai

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tournai inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tournai miniguide

Billeje Tournai

Biludlejning Tournai

Kun 10 miles fra grænsen til Frankrig , er den belgiske by Tournai ved floden Schelde. Tournai tilhører provinsen Hainaut i det vestlige Belgien med ca 68 000 indbyggere (2008). Tournai er et af Belgiens ældste byer og blev grundlagt af romerne i 1. århundrede AD. under navnet Turnacum. Den hollandske kaldte byen Doornik.

For turister, der besøger Tournai, er der meget kultur at opleve, og Tournai betragtes som en af Belgiens rigeste kulturelle byer. Mange gamle og fantastiske strukturer kan ses her, herunder Notre Dame de Tournai, som blev bygget mellem 1146 og 1325 Belfry er den ældste klokketårn i Belgien og blev bygget i 1187 Begge steder er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Siden 1092 processionen Grande Procession fundet sted i byens centrum.

Den nærmeste lufthavn for de registrerede offentligheden, er det placeret i den franske by Lille, 20 km fra Tournai. Det officielle navn er Lille-Lesquin Airport.

Dansk