Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tournai

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tournai inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tournai miniguide

Billeje Tournai
Biludlejning Tournai

Kun 10 miles fra grænsen til Frankrig, er den belgiske by Tournai ved floden Schelde. Tournai tilhører provinsen Hainaut i det vestlige Belgien med ca 68 000 indbyggere (2008). Tournai er et af Belgiens ældste byer og blev grundlagt af romerne i 1. århundrede AD. under navnet Turnacum. Den hollandske kaldte byen Doornik.

For turister, der besøger Tournai, er der meget kultur at opleve, og Tournai betragtes som en af Belgiens rigeste kulturelle byer. Mange gamle og fantastiske strukturer kan ses her, herunder Notre Dame de Tournai, som blev bygget mellem 1146 og 1325 Belfry er den ældste klokketårn i Belgien og blev bygget i 1187 Begge steder er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Siden 1092 processionen Grande Procession fundet sted i byens centrum.

Den nærmeste lufthavn for de registrerede offentligheden, er det placeret i den franske by Lille, 20 km fra Tournai. Det officielle navn er Lille-Lesquin Airport.