Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Liege

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Liege inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Liege miniguide

Billeje Liege
Biludlejning Liege

Liège er hovedstaden i provinsen med samme navn i Belgien og i befolkningen inden for bygrænsen var i 2008 forventes at ligge på over 180 000 Hvis man forventer, at forstæderne, antallet stiger til over 585 000 Liège ligger langs løbet af floder Meuse, Ourthe og Vesdre. Byens havn er en af de største flod-og kanalhavne i Vesteuropa med sine 40 km strækker sig langs Meuse.

Liège er en blanding af moderne og historiske. Byen har eksisteret i over 1000 år, og dermed er der stadig mange historiske bygninger. Det er især kirker, der har stået længst, og i den ældste del af byen kan du besøge St. Paul’s Cathedral fra 1200-tallet og St. Denis kirken fra 900 AD. Montagne de buer er en berømt trappe i Liège med hele 406 trin, og på toppen er en fantastisk udsigt.

Liège Lufthavn er også kendt som Liège-Bierset ligger 9 km nordvest for byen. Lufthavnen er den tredje største i Belgien efter Brussel International Airport og Brussels South Charleroi Airport.