Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Liege

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Liege inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Liege miniguide

Billeje Liege

Biludlejning Liege

Liège er hovedstaden i provinsen med samme navn i Belgien og i befolkningen inden for bygrænsen var i 2008 forventes at ligge på over 180 000 Hvis man forventer, at forstæderne, antallet stiger til over 585 000 Liège ligger langs løbet af floder Meuse, Ourthe og Vesdre. Byens havn er en af de største flod-og kanalhavne i Vesteuropa med sine 40 km strækker sig langs Meuse.

Liège er en blanding af moderne og historiske. Byen har eksisteret i over 1000 år, og dermed er der stadig mange historiske bygninger. Det er især kirker, der har stået længst, og i den ældste del af byen kan du besøge St. Paul’s Cathedral fra 1200-tallet og St. Denis kirken fra 900 AD. Montagne de buer er en berømt trappe i Liège med hele 406 trin, og på toppen er en fantastisk udsigt.

Liège Lufthavn er også kendt som Liège-Bierset ligger 9 km nordvest for byen. Lufthavnen er den tredje største i Belgien efter Brussel International Airport og Brussels South Charleroi Airport.

Dansk