Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Brugge

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brugge inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brugge miniguide

Billeje Brugge
Biludlejning Brugge

I Brugge var befolkningen skønnes at være ca 116 000 i 2008 og omfattede forstæderne kommende århundrede på ca. 270 000. Byen ligger i det nordvestlige Belgien og er hovedstad i provinsen Vestflandern. Via tv-kanaler er forbundet med Brugge Zeebrugge havn, at der i de seneste år har overtaget en stor del af Antwerpen havn operationer. I middelalderen, Brügge, det vigtigste handelspartnere by i Holland, og det var her som en tidlig form for materiel indtraf.

Brugge er et af Belgiens smukkeste byer, og det har bevaret sin oprindelige middelalderlige bybillede. City er blevet kaldt den nordiske Venedig på grund af de kanaler og turister velkommen en tur gennem disse. Den middelalderlige gamle bydel blev opført på UNESCO’s liste over verdens kulturarv i 2000. Brugge har en stor kulturel og har mange festivaler i løbet af året, herunder musikfestivaler, øl festival, chokolade festival og film festival.

Byens nærmeste lufthavn er Ostend – Bruges International Airport er beliggende i Oostende, ca 25 km uden for Brugge.