Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brugge

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brugge inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brugge miniguide

Billeje Brugge

Biludlejning Brugge

I Brugge var befolkningen skønnes at være ca 116 000 i 2008 og omfattede forstæderne kommende århundrede på ca. 270 000. Byen ligger i det nordvestlige Belgien og er hovedstad i provinsen Vestflandern. Via tv-kanaler er forbundet med Brugge Zeebrugge havn, at der i de seneste år har overtaget en stor del af Antwerpen havn operationer. I middelalderen, Brügge, det vigtigste handelspartnere by i Holland, og det var her som en tidlig form for materiel indtraf.

Brugge er et af Belgiens smukkeste byer, og det har bevaret sin oprindelige middelalderlige bybillede. City er blevet kaldt den nordiske Venedig på grund af de kanaler og turister velkommen en tur gennem disse. Den middelalderlige gamle bydel blev opført på UNESCO’s liste over verdens kulturarv i 2000. Brugge har en stor kulturel og har mange festivaler i løbet af året, herunder musikfestivaler, øl festival, chokolade festival og film festival.

Byens nærmeste lufthavn er Ostend – Bruges International Airport er beliggende i Oostende, ca 25 km uden for Brugge.

Dansk