Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Verviers

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Verviers inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Verviers miniguide

Billeje Verviers
Biludlejning Verviers

Verviers er en by i provinsen Liège, lige øst for Belgien. Provinsen er omgivet af Tyskland, og Verviers placeret mellem byen Liège og den tyske grænse. I 2008 var befolkningen omkring 53 000 indbyggere i byen og området er den næststørste i provinsen. Verviers ligger ved floden Vesdre, og byen kaldes “vand kapital”.

Der er mange grunde til, at Verviers fik tilnavnet “vand kapital” og en af de placeret i byens historie. For flere hundrede år siden beboerne til at sælge deres unikke uld markeder, og uld havde sin særlige form på grund af vand fra floden Vedra. Pladsen er udsmykket med et springvand Fontaine udskiller, som er placeret på jorden og skyde op vandstråler i lyset af 84 projektører. Desuden Verviers på et stort loppemarked i påsken.

Der er flere små lufthavne i nærheden af Verviers, men den største er Liège Airport. Dette er den tredje største lufthavn i Belgien og er beliggende ca 40 km væk.