Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Verviers

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Verviers inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Verviers miniguide

Billeje Verviers

Biludlejning Verviers

Verviers er en by i provinsen Liège, lige øst for Belgien . Provinsen er omgivet af Tyskland , og Verviers placeret mellem byen Liège og den tyske grænse. I 2008 var befolkningen omkring 53 000 indbyggere i byen og området er den næststørste i provinsen. Verviers ligger ved floden Vesdre, og byen kaldes “vand kapital”.

Der er mange grunde til, at Verviers fik tilnavnet “vand kapital” og en af de placeret i byens historie. For flere hundrede år siden beboerne til at sælge deres unikke uld markeder, og uld havde sin særlige form på grund af vand fra floden Vedra. Pladsen er udsmykket med et springvand Fontaine udskiller, som er placeret på jorden og skyde op vandstråler i lyset af 84 projektører. Desuden Verviers på et stort loppemarked i påsken.

Der er flere små lufthavne i nærheden af Verviers, men den største er Liège Airport . Dette er den tredje største lufthavn i Belgien og er beliggende ca 40 km væk.

Dansk