Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rijeka Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rijeka Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rijeka Lufthavn miniguide

Billeje Rijeka Lufthavn

Biludlejning Rijeka Lufthavn

Rijeka Airport (RJK) er en lille lufthavn på øen Krk 17 km uden for Rijeka .Det går live sser svarende til afgange og ankomster.Det er muligt at leje en bil i lufthavnen, og nogle biludlejningsfirmaer er HM ren en bil, Lastminute og Uniline.

I 2006 besøgte 210.000 passagerer Rijeka lufthavn. .Om vinteren, Köln den mest almindelige internationale destination / Bonn serveret af flyselskabet Air Berlin.

Lufthavnen har nogle grundlæggende faciliteter, herunder en taxfree butik, en cafe, restaurant og turistinformation.

Dansk