Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rijeka

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rijeka inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rijeka miniguide

Billeje Rijeka
Biludlejning Rijeka

Rijeka er beliggende ved Adriaterhavet øst for Istra. Rijeka er Kroatiens tredje største by med ca. 170.000 indbyggere.Byen er Kroatiens største havneby. Her er den olieledning til Ungarn .Flere færger gå til Zadar, Split, Dubrovnik, Bari Italien, Grækenland og Albanien .Rijeka har tilhørt Østrig, Ungarn, Frankrig, Italien og Kroatien, og gik tilbage til Kroatien i 1992.

Rijeka er et godt udgangspunkt for at udforske andre dele af Kroatien, og Ljubljana, og Istrien halvøen.Byen, der kan prale af at være hjemby af undersøiske torpedoer far, Giovanni Luppis, men ikke mange turistattraktioner. Blandt attraktionerne er en portal med ur tårn, der var byens oprindelige indgang til hovedgaden Korzo. Rijeka har en marine og en historisk museum. I en højde af Susak er en Franciskaner kloster og slottet Trsat fra 1200-tallet.

Lufthavnen i Rijeka, Zra?na er placeret på øen Krk cirka 17 kilometer fra Rijeka centrum