Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rijeka

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rijeka inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rijeka miniguide

Billeje Rijeka

Biludlejning Rijeka

Rijeka er beliggende ved Adriaterhavet øst for Istra. Rijeka er Kroatiens tredje største by med ca. 170.000 indbyggere.Byen er Kroatiens største havneby. Her er den olieledning til Ungarn .Flere færger gå til Zadar, Split, Dubrovnik , Bari Italien, Grækenland og Albanien .Rijeka har tilhørt Østrig , Ungarn , Frankrig , Italien og Kroatien , og gik tilbage til Kroatien i 1992.

Rijeka er et godt udgangspunkt for at udforske andre dele af Kroatien, og Ljubljana , og Istrien halvøen.Byen, der kan prale af at være hjemby af undersøiske torpedoer far, Giovanni Luppis, men ikke mange turistattraktioner. Blandt attraktionerne er en portal med ur tårn, der var byens oprindelige indgang til hovedgaden Korzo. Rijeka har en marine og en historisk museum. I en højde af Susak er en Franciskaner kloster og slottet Trsat fra 1200-tallet.

Lufthavnen i Rijeka, Zra?na er placeret på øen Krk cirka 17 kilometer fra Rijeka centrum

Dansk