Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mali Losinj

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mali Losinj inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mali Losinj miniguide

Billeje Mali Losinj
Biludlejning Mali Losinj

Mali Losinj er den største by på øen Losink i Kroatien .Det er beliggende i amtet Primorje-Gorski Kotar. Ca. 8.400 indbyggere bor i byen. Byen ligger i en bred bugt er godt beskyttet, syd-øst for øen.

Turisme er den vigtigste levebrød.Der er flere hoteller og overnatningssteder i og omkring byen. Der er flere sandstrande og gode betingelser for parasailing, windsurfing, dykning og cykling blandt Ud for kysten er der flere skibsvrag så langt tilbage som 200 år Blandt byens seværdigheder kan nævnes St. Martin’s Church, benediktinerklostret St. Nicholas fra 1100-tallet. Klostret vil være på stedet af en romersk bygning tidligere lå. Det er ca. 120 delfiner rundt om øen. Her er fiskemarkedetog naturpark Cikat.

Losinj Lufthavn er 13 km uden for centrum.