Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mali Losinj

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mali Losinj inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mali Losinj miniguide

Billeje Mali Losinj

Biludlejning Mali Losinj

Mali Losinj er den største by på øen Losink i Kroatien .Det er beliggende i amtet Primorje-Gorski Kotar. Ca. 8.400 indbyggere bor i byen. Byen ligger i en bred bugt er godt beskyttet, syd-øst for øen.

Turisme er den vigtigste levebrød.Der er flere hoteller og overnatningssteder i og omkring byen. Der er flere sandstrande og gode betingelser for parasailing, windsurfing, dykning og cykling blandt Ud for kysten er der flere skibsvrag så langt tilbage som 200 år Blandt byens seværdigheder kan nævnes St. Martin’s Church, benediktinerklostret St. Nicholas fra 1100-tallet. Klostret vil være på stedet af en romersk bygning tidligere lå. Det er ca. 120 delfiner rundt om øen. Her er fiskemarkedetog naturpark Cikat.

Losinj Lufthavn er 13 km uden for centrum.

Dansk