Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Opatija

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Opatija inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Opatija miniguide

Billeje Opatija
Biludlejning Opatija

Opatija ligger 13 km vest for Rijeka, ved foden af Mount Ucka.Opatija er beliggende i den vestlige del af Kroatien ved Adriaterhavet på bugten Kvarner.13.000 bor i den populære badedesstedet og spa, beliggende på Istrien halvøen.

Byen tilhørte Østrig indtil Første Verdenskrig, Italien fra 1923 og Juogslavia fra 1945, og Kroatien fra 1991.Byen er opkaldt efter et benediktinerkloster, St. James, som blev etableret her i 1400. Opatija Navnet betyder kloster på det kroatiske. En af de bedste attraktioner villaen angiolina fra 1844. Den tidligere udvej for den østrigske kejserlige familie, og er nu et hotel. Den østrigske kejser Franz Joseph 1 bruges til at tilbringe vinteren her, mens de maler Gustav Mahler tilbringe somrene her. Opatija er attraktioner som botaniske haver, skulpturer af Hans Rathautsky og en friluftsscene.

Nærmeste lufthavn er Rijeka Zra?na luka, 40 miles fra centrum af Opatija.