Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Opatija

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Opatija inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Opatija miniguide

Billeje Opatija

Biludlejning Opatija

Opatija ligger 13 km vest for Rijeka , ved foden af Mount Ucka.Opatija er beliggende i den vestlige del af Kroatien ved Adriaterhavet på bugten Kvarner.13.000 bor i den populære badedesstedet og spa, beliggende på Istrien halvøen.

Byen tilhørte Østrig indtil Første Verdenskrig, Italien fra 1923 og Juogslavia fra 1945, og Kroatien fra 1991.Byen er opkaldt efter et benediktinerkloster, St. James, som blev etableret her i 1400. Opatija Navnet betyder kloster på det kroatiske. En af de bedste attraktioner villaen angiolina fra 1844. Den tidligere udvej for den østrigske kejserlige familie, og er nu et hotel. Den østrigske kejser Franz Joseph 1 bruges til at tilbringe vinteren her, mens de maler Gustav Mahler tilbringe somrene her. Opatija er attraktioner som botaniske haver, skulpturer af Hans Rathautsky og en friluftsscene.

Nærmeste lufthavn er Rijeka Zra?na luka , 40 miles fra centrum af Opatija.

Dansk