Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sibenik

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sibenik inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sibenik miniguide

Billeje Sibenik
Biludlejning Sibenik

Sibenik ligger 75 miles nord for Split i Dalmatien i det sydlige Kroatien .Den ligger ved floden Udløb i Adriaterhavet Krkas 37.000 bor i byens centrum, mens kommunen har en alt 52.000 indbyggere (2001). Herfra er der færgeforbindelser til Kaprije og Žirje.

Šibenik blev en by i 1298 Byen kom under venetiansk styre i 1400-tallet.Byens St. James-katedralen er på UNESCO’s World Heritage List. Det blev påbegyndt i 1500-tallet. St. Nikolaus-fæstning af samme århundrede, er beliggende på et næs uden Sibenik, og er velbevaret.Det blev oprettet som beskyttelse mod tyrkiske skibe, og blev tegnet af arkitekten Hyeronimus San Michaela. Under borgerkrigen fra 1991 til 1995 var der voldsomme kampe mellem jugoslaviske serbiske og kroatiske styrker i korte perioder Sibenik. Når de faldne kuppel af katedralen og flere andre bygninger lidt tunge skade. Et par miles nord for byen ligger den smukke Krka National Park og Plitvice Lake. Der er vandfald, og arkæologiske ruiner.

Split Lufthavn er 40 km syd for Sibenik.