Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sibenik

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sibenik inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sibenik miniguide

Billeje Sibenik

Biludlejning Sibenik

Sibenik ligger 75 miles nord for Split i Dalmatien i det sydlige Kroatien .Den ligger ved floden Udløb i Adriaterhavet Krkas 37.000 bor i byens centrum, mens kommunen har en alt 52.000 indbyggere (2001). Herfra er der færgeforbindelser til Kaprije og Žirje.

Šibenik blev en by i 1298 Byen kom under venetiansk styre i 1400-tallet.Byens St. James-katedralen er på UNESCO’s World Heritage List. Det blev påbegyndt i 1500-tallet. St. Nikolaus-fæstning af samme århundrede, er beliggende på et næs uden Sibenik, og er velbevaret.Det blev oprettet som beskyttelse mod tyrkiske skibe, og blev tegnet af arkitekten Hyeronimus San Michaela. Under borgerkrigen fra 1991 til 1995 var der voldsomme kampe mellem jugoslaviske serbiske og kroatiske styrker i korte perioder Sibenik. Når de faldne kuppel af katedralen og flere andre bygninger lidt tunge skade. Et par miles nord for byen ligger den smukke Krka National Park og Plitvice Lake. Der er vandfald, og arkæologiske ruiner.

Split Lufthavn er 40 km syd for Sibenik.

Dansk