Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Porec

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Porec inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Porec miniguide

Billeje Porec
Biludlejning Porec

Porec er 45 kilometer nordvest for byen Pula ved Adriaterhavets kyst.Det er beliggende på vestkysten af Istrien. Porec har ca. 12.000 indbyggere, mens forstæderne befolkning er 18.000.

Porec har været imødekommende turister fra 1845. Byens basilika blev opført på UNESCO’s World Heritage List i 1997. Det er en af Europas bedst bevarede eksempler på tidlige kristne arkitektur. Den første basilika stammer fra 400’s og blev indviet til St. Maurus af Parentium. Dagens bygninger er fra 600-tallet biskop Euphrasius regering. Alle mosaikker stammer fra denne tid, og betragtes som en af verdens fineste eksempler på byzantinsk kunst. Den 37 km lange kyststrækning fra floden Mirna og Indsæt dalen tiltrækker besøgende. Mod syd er turistcentre såsom Blue Lagoon, Plava Laguna, den grønne lagune, Zelena Laguna, og Bijela Uvala. Byen har flere idrætsarrangementer.

Slovenske Portoros lufthavnen er 28 km fra Porec, mens kroatiske Pula Lufthavn er 45 kilometer fra centrum af Porec.