Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Porec

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Porec inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Porec miniguide

Billeje Porec

Biludlejning Porec

Porec er 45 kilometer nordvest for byen Pula ved Adriaterhavets kyst.Det er beliggende på vestkysten af Istrien. Porec har ca. 12.000 indbyggere, mens forstæderne befolkning er 18.000.

Porec har været imødekommende turister fra 1845. Byens basilika blev opført på UNESCO’s World Heritage List i 1997. Det er en af Europas bedst bevarede eksempler på tidlige kristne arkitektur. Den første basilika stammer fra 400’s og blev indviet til St. Maurus af Parentium. Dagens bygninger er fra 600-tallet biskop Euphrasius regering. Alle mosaikker stammer fra denne tid, og betragtes som en af verdens fineste eksempler på byzantinsk kunst. Den 37 km lange kyststrækning fra floden Mirna og Indsæt dalen tiltrækker besøgende. Mod syd er turistcentre såsom Blue Lagoon, Plava Laguna, den grønne lagune, Zelena Laguna, og Bijela Uvala. Byen har flere idrætsarrangementer.

Slovenske Portoros lufthavnen er 28 km fra Porec, mens kroatiske Pula Lufthavn er 45 kilometer fra centrum af Porec.

Dansk