Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Pula

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pula inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pula miniguide

Billeje Pula
Biludlejning Pula

Pula er en by i det sydlige Kroatien på Istrien halvøen.60.000 mennesker, der bor i kystbyen. Når en hydrofoilbåd til flere kroatiske byer og italienske Venedig .

Pulas går tre tusind år siden. Pula var oprindeligt Nesakton og blev erobret af romerne 177 f.Kr.Kr. Pula var den romerske handel og flådestation. Pula er den sjette største overlevende amfiteater i verden på daværende tidspunkt, med plads til ikke mindre end 23.000 tilskuere. Pula er også et forum med tempel Augustus, 30 f. Kr.Pula har attraktioner som kasinoer og arkæologiske museum. I slutningen af august Pula Film Festival afholdes hvert år. Besøgende kan gå fra ø til ø til Brijuni-øerne, eller ved at besøge nationalparker rundt.

Pula Lufthavn er syv kilometer uden for centrum.