Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Pula

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pula inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pula miniguide

Billeje Pula

Biludlejning Pula

Pula er en by i det sydlige Kroatien på Istrien halvøen.60.000 mennesker, der bor i kystbyen. Når en hydrofoilbåd til flere kroatiske byer og italienske Venedig .

Pulas går tre tusind år siden. Pula var oprindeligt Nesakton og blev erobret af romerne 177 f.Kr.Kr. Pula var den romerske handel og flådestation. Pula er den sjette største overlevende amfiteater i verden på daværende tidspunkt, med plads til ikke mindre end 23.000 tilskuere. Pula er også et forum med tempel Augustus, 30 f. Kr.Pula har attraktioner som kasinoer og arkæologiske museum. I slutningen af august Pula Film Festival afholdes hvert år. Besøgende kan gå fra ø til ø til Brijuni-øerne, eller ved at besøge nationalparker rundt.

Pula Lufthavn er syv kilometer uden for centrum.

Dansk