Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Karlovac

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Karlovac inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Karlovac miniguide

Billeje Karlovac

Biludlejning Karlovac

Karlovac ligger 50 km sydvest for hovedstaden Zagreb .Karlovac ligger ved floden Kupa, i det nordvestlige Kroatien .Byen har 60.000 beboere. Tre floder, Koranen, Mreznica og Kupa, løber gennem byen, og en fjerde, Dobra ligger lige udenfor.

K arlovac blev grundlagt i 1579 som en fæstning mod tyrkerne, og har udviklet sig til en vigtig købstad.Byen der tidligere var kendt som Karlstadt. Den sekskantede fort ligger på en bakke i Old Town Dubovac. 19.mars, at mange pilgrimme besøger den barokke kirke St. Joseph i den gamle bydel. Om sommeren. Tørt floder til sandstrande Karlovac har gode betingelser for bjergbestigning, fiskeri og flod-aktiviteter, og har mange gode vandrestier og cykelstier. Der er 11 ruter området er rigt på historie og smuk natur.

Zagreb Lufthavn er beliggende ca. 49 km nord for Karlovac.

Dansk