Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Karlovac

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Karlovac inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Karlovac miniguide

Billeje Karlovac
Biludlejning Karlovac

Karlovac ligger 50 km sydvest for hovedstaden Zagreb .Karlovac ligger ved floden Kupa, i det nordvestlige Kroatien .Byen har 60.000 beboere. Tre floder, Koranen, Mreznica og Kupa, løber gennem byen, og en fjerde, Dobra ligger lige udenfor.

K arlovac blev grundlagt i 1579 som en fæstning mod tyrkerne, og har udviklet sig til en vigtig købstad.Byen der tidligere var kendt som Karlstadt. Den sekskantede fort ligger på en bakke i Old Town Dubovac. 19.mars, at mange pilgrimme besøger den barokke kirke St. Joseph i den gamle bydel. Om sommeren. Tørt floder til sandstrande Karlovac har gode betingelser for bjergbestigning, fiskeri og flod-aktiviteter, og har mange gode vandrestier og cykelstier. Der er 11 ruter området er rigt på historie og smuk natur.

Zagreb Lufthavn er beliggende ca. 49 km nord for Karlovac.