Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Osijek

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Osijek inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Osijek miniguide

Billeje Osijek
Biludlejning Osijek

Osijek er en by beliggende ved floden Drava i den østlige del af landet, 25 km fra mundingen af floden Donau. Osijek Kroatien fjerde største by med en befolkning på 115.000 indbyggere.

Byen var den romerske Colonia Aelia Murs. Osijek er en populær turistdestination i Kroatien og er kendt for sin barok stil, åbne arealer og rekreative områder.Byens attraktioner omfatter en 1.800-tallet barokt citadel, St. Peter’s kirke med en 90 meter højt tårn.Osijek er rig på aktiviteter og har alt fra swimmingpools, fodbold, basketball, tennis til baseball. Besøgende kan gå langs floden eller besøg parker King Petar Kresimir IV og Tomislav som er en del af en større national park. Osijek har en Zoologisk have og arrangere Tambura musik festival i maj. Tennisspiller Jelena Doki? er her.

Osijek Lufthavn er 15 kilometer fra centrum af Osijek.