Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Osijek

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Osijek inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Osijek miniguide

Billeje Osijek

Biludlejning Osijek

Osijek er en by beliggende ved floden Drava i den østlige del af landet, 25 km fra mundingen af floden Donau. Osijek Kroatien fjerde største by med en befolkning på 115.000 indbyggere.

Byen var den romerske Colonia Aelia Murs. Osijek er en populær turistdestination i Kroatien og er kendt for sin barok stil, åbne arealer og rekreative områder.Byens attraktioner omfatter en 1.800-tallet barokt citadel, St. Peter’s kirke med en 90 meter højt tårn.Osijek er rig på aktiviteter og har alt fra swimmingpools, fodbold, basketball, tennis til baseball. Besøgende kan gå langs floden eller besøg parker King Petar Kresimir IV og Tomislav som er en del af en større national park. Osijek har en Zoologisk have og arrangere Tambura musik festival i maj. Tennisspiller Jelena Doki? er her.

Osijek Lufthavn er 15 kilometer fra centrum af Osijek.

Dansk