Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Makarska

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Makarska inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Makarska miniguide

Billeje Makarska
Biludlejning Makarska

Makarska, en udvej syd for Split på Adriaterhavet, eller mere præcist, Makarska Riviera i Dalmatien. Den majestætiske Biokovofjellene som er 1700 meter høj er placeret bag byen. Herfra med færge til Sumartin på Brac Island.

Makarska er en strand udvej og fiskerihavn med blå vand og flere kilometer lange strande. Den billedskønne kyst placering byder på aktiviteter såsom parasailing, fiskeri, snorkling og windsurfing. Her kan du dykke fra klipperne i den blå-grønne hav. På havnefronten, kan besøgende sidde på en af de mange caféer og nyde den italienske pizza eller det livlige natteliv. Biokovo National Park har flere gode vandrestier med smuk udsigt. Den Cetina floden, kan besøgende gå rafting, og soppebassiner en kajak. I Makarska er hulen, at den jugoslaviske Titos partisaner skjulte fra nazisterne under Anden Verdenskrig.

Split Lufthavn ligger 64 km fra Makarska.