Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Makarska

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Makarska inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Makarska miniguide

Billeje Makarska

Biludlejning Makarska

Makarska, en udvej syd for Split på Adriaterhavet, eller mere præcist, Makarska Riviera i Dalmatien. Den majestætiske Biokovofjellene som er 1700 meter høj er placeret bag byen. Herfra med færge til Sumartin på Brac Island.

Makarska er en strand udvej og fiskerihavn med blå vand og flere kilometer lange strande. Den billedskønne kyst placering byder på aktiviteter såsom parasailing, fiskeri, snorkling og windsurfing. Her kan du dykke fra klipperne i den blå-grønne hav. På havnefronten, kan besøgende sidde på en af de mange caféer og nyde den italienske pizza eller det livlige natteliv. Biokovo National Park har flere gode vandrestier med smuk udsigt. Den Cetina floden, kan besøgende gå rafting, og soppebassiner en kajak. I Makarska er hulen, at den jugoslaviske Titos partisaner skjulte fra nazisterne under Anden Verdenskrig.

Split Lufthavn ligger 64 km fra Makarska.

Dansk