Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rovinj

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rovinj inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rovinj miniguide

Billeje Rovinj

Biludlejning Rovinj

Rovinj ligger 25 km nordvest for Pula , på en tilsluttet Island ud for vestkysten af Istra.14.000 mennesker lever i Rovinj. Herfra er der dagligt færge til Venedig .Det tager to timer at passere.

Kunstnere gader Grisia er Rovinj’s Montmartre. De er placeret i den gamle bydel med bygninger fra 1500-tallet. Det har mange smalle gader, og der er også St. Eufemia katedral fra 1736. Det har en 57 meter høj klokketårn, og placeret i en højde kant af halvøen. Rovinj har seværdigheder såsom botaniske haver og akvarium. På markedet Valdibora besøgende kan få frisk fisk, trøfler og olivenolie. Besøgende kan også gå på cykel ture, bjergbestigning og off-center. Rovinj er et godt udgangspunkt for udflugter til Brijuni øerne og Istrien halvøen.

Pula Lufthavn er ca. 30 km syd for Rovinj.

Dansk