Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rovinj

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rovinj inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rovinj miniguide

Billeje Rovinj
Biludlejning Rovinj

Rovinj ligger 25 km nordvest for Pula, på en tilsluttet Island ud for vestkysten af Istra.14.000 mennesker lever i Rovinj. Herfra er der dagligt færge til Venedig .Det tager to timer at passere.

Kunstnere gader Grisia er Rovinj’s Montmartre. De er placeret i den gamle bydel med bygninger fra 1500-tallet. Det har mange smalle gader, og der er også St. Eufemia katedral fra 1736. Det har en 57 meter høj klokketårn, og placeret i en højde kant af halvøen. Rovinj har seværdigheder såsom botaniske haver og akvarium. På markedet Valdibora besøgende kan få frisk fisk, trøfler og olivenolie. Besøgende kan også gå på cykel ture, bjergbestigning og off-center. Rovinj er et godt udgangspunkt for udflugter til Brijuni øerne og Istrien halvøen.

Pula Lufthavn er ca. 30 km syd for Rovinj.