Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bled

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bled inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bled miniguide

Billeje Bled
Biludlejning Bled

Bled er en lille by på Lake Bled i den nordvestlige del af Slovenien .Byen ligger i Julian Alperne, der strækker sig fra Italien til Slovenien og er beliggende ca. 475 meter over havets overflade. Bled ligger nær grænsen til Østrig og hovedstaden Ljubljana ligger ca. 50 km sydøst for byen.I 2005 indbyggere målt på lidt over 5.000

Bled er et populært feriested for turister hele året rundt på grund af sit milde klima og varme kilder. Allerede omkring år 1900, Bled kendt for at være en kur og spa resort, hvor Den Europæiske adel helligdage. I Lake Bled er den eneste ø og en valfartskirke fra 1500-tallet. En af de mest besøgte attraktioner i Slovenien, Bled Castle som er et af de ældste slotte i landet. Dele af slottet stammer fra et romersk slot og resten blev bygget i begyndelsen af 1000’s.

Den nærmeste internationale lufthavn Ljubljana Jože Pu?nik Airport som er beliggende ca. 35 km uden for Bled.