Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Novo Mesto

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Novo Mesto inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Novo Mesto miniguide

Billeje Novo Mesto

Biludlejning Novo Mesto

Novo Mesto ligger i den sydøstlige del af Slovenien og ligger på bredden af floden Krka.Der er kun omkring 20 km til Kroatiens nordlige grænse og ca. 80 km til Zagreb er hovedstad i Kroatien .Novo Mesto blev grundlagt i 1365, og i 2002 befolkningen målt ved omkring 40 000.

Krka Valley ligger lige overfor byen og betragtes som en af landets smukkeste dale med frodige landskab og små damme. I området kan man se flere gamle møller og slottet Oto?ec Slot blev første gang nævnt i 1252 Borgen blev brændt ned i 1942, men senere ombygget og renoveret som hotel. I den gamle bys historiske bygninger og Museum of Dolenjska, kan man lære om den lokale kunst-og kulturhistorie.

Den nærmeste internationale lufthavn er Zagreb Lufthavn, cirka 80 km fra Novo Mesto. Hvis du ønsker at flyve direkte ind i landet kan flyve til Ljubljana Jože Pu?nik Airport , næsten 100 km væk.

Dansk