Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Novo Mesto

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Novo Mesto inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Novo Mesto miniguide

Billeje Novo Mesto
Biludlejning Novo Mesto

Novo Mesto ligger i den sydøstlige del af Slovenien og ligger på bredden af floden Krka.Der er kun omkring 20 km til Kroatiens nordlige grænse og ca. 80 km til Zagreb er hovedstad i Kroatien .Novo Mesto blev grundlagt i 1365, og i 2002 befolkningen målt ved omkring 40 000.

Krka Valley ligger lige overfor byen og betragtes som en af landets smukkeste dale med frodige landskab og små damme. I området kan man se flere gamle møller og slottet Oto?ec Slot blev første gang nævnt i 1252 Borgen blev brændt ned i 1942, men senere ombygget og renoveret som hotel. I den gamle bys historiske bygninger og Museum of Dolenjska, kan man lære om den lokale kunst-og kulturhistorie.

Den nærmeste internationale lufthavn er Zagreb Lufthavn, cirka 80 km fra Novo Mesto. Hvis du ønsker at flyve direkte ind i landet kan flyve til Ljubljana Jože Pu?nik Airport, næsten 100 km væk.