Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rankweil

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rankweil inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rankweil miniguide

Rankweil
Biludlejning Rankweil

Rankweil er en smuk lille by ligger langt vest for Østrigs fremspringende arm.Det er kun 20 km til byen Dornbirn, og det er tæt på både de schweiziske og tyske grænse.Rankweil tilhører staten Vorarlberg, og i 2006 befolkningen målt i over 11 000

Det område, hvor Østrig er nu vigtigt for romerne i den romerske æra, der også Rankweil var.Rankweil bar derefter navnet Vinomna og var en vigtig korsvej. Efter udgravninger i området har fundet resterne af en romersk villa. Et andet minde fra fortiden er byens mest berømte attraktion Unsere Liebe Frauen Maria Heimsuchung eller basilikaen Vor Kære Frue, som det kaldes på engelsk. Den smukke bygning sidder på en klippetop, og Konstruktionen startede omkring år 800

Rankweil har ingen lufthavn, men hvis du vil nå byen med fly kan du gå til lufthavnen i Dornbirn. Hohenems-Dornbirn Airport ligger kun 12 km uden for Rankweil.