Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Graz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Graz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Graz miniguide

Graz
Biludlejning Graz

Graz er Østrigs næststørste by med 250.000 indbyggere (2009) og er hovedstaden i.Dette er en gammel by, der blev nævnt i kilder i 1115, men det menes, at byens ældre. Byen ligger på begge sider af floden Mur.

På grund af sin lange historie, at mange gamle bygninger besøg i Graz. Bycentre omkring bjerget rock Schlossberg, og på toppen af dette er en borgruin, og en smuk ur tårn fra 1500-tallet, som er omgivet af en blomstrende grøn plads. Der er mange middelalderlige kirker, som er bevaret i byen, herunder en gotisk katedral fra 1400-tallet. Center og den gamle by Graz i 1999 blev sat på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

9 km uden for byen Graz Lufthavn har to terminaler og nærliggende hoteller.Lufthavnen tilbyder både internationale flyvninger og indenrigsflyvninger.