Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Graz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Graz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Graz miniguide

Graz

Biludlejning Graz

Graz er Østrigs næststørste by med 250.000 indbyggere (2009) og er hovedstaden i.Dette er en gammel by, der blev nævnt i kilder i 1115, men det menes, at byens ældre. Byen ligger på begge sider af floden Mur.

På grund af sin lange historie, at mange gamle bygninger besøg i Graz. Bycentre omkring bjerget rock Schlossberg, og på toppen af dette er en borgruin, og en smuk ur tårn fra 1500-tallet, som er omgivet af en blomstrende grøn plads. Der er mange middelalderlige kirker, som er bevaret i byen, herunder en gotisk katedral fra 1400-tallet. Center og den gamle by Graz i 1999 blev sat på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

9 km uden for byen Graz Lufthavn har to terminaler og nærliggende hoteller.Lufthavnen tilbyder både internationale flyvninger og indenrigsflyvninger.

Dansk