Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Villach

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Villach inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Villach miniguide

Villach
Biludlejning Villach

Villach er den næststørste by i Kärnten i Østrig, og i 2007 befolkningen anslået til næsten 59 000Byen ligger syd for landet, nogle til øst for Østrigs vestlige arm.Villach er en vigtig jernbaneknudepunkt med forbindelser til den umiddelbare grænse lande Italien og Slovenien .Byen blev nævnt i kilderne allerede 878.

I dag er der mange turister, der kommer til Villach, dels på grund af det historiske bybillede med flot middelalderlige kirker, men også fordi byen har meget mere at byde på. Villach tilbyder mange museer og attraktioner som en dock museum, vandland og spa og den zoologiske have Affenberg Country Crown. Når du besøger Villach bør tage en sejltur på den maleriske River Drau, eller rejse, hvor byen er vært for New Orleans Festival, Festival Summer Time, eller når det er holdt karneval.

For dem, der rejser med fly, skal du bestille rejse til Klagenfurt og dens lufthavn Klagenfurt Wörthersee International Airport.Klagenfurt ligger ca 40 km fra Villach.