Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Villach

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Villach inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Villach miniguide

Villach

Biludlejning Villach

Villach er den næststørste by i Kärnten i Østrig , og i 2007 befolkningen anslået til næsten 59 000Byen ligger syd for landet, nogle til øst for Østrigs vestlige arm.Villach er en vigtig jernbaneknudepunkt med forbindelser til den umiddelbare grænse lande Italien og Slovenien .Byen blev nævnt i kilderne allerede 878.

I dag er der mange turister, der kommer til Villach, dels på grund af det historiske bybillede med flot middelalderlige kirker, men også fordi byen har meget mere at byde på. Villach tilbyder mange museer og attraktioner som en dock museum, vandland og spa og den zoologiske have Affenberg Country Crown. Når du besøger Villach bør tage en sejltur på den maleriske River Drau, eller rejse, hvor byen er vært for New Orleans Festival, Festival Summer Time, eller når det er holdt karneval.

For dem, der rejser med fly, skal du bestille rejse til Klagenfurt og dens lufthavn Klagenfurt Wörthersee International Airport.Klagenfurt ligger ca 40 km fra Villach.

Dansk