Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Klagenfurt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Klagenfurt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Klagenfurt miniguide

Klagenfurt
Biludlejning Klagenfurt

Klagenfurt er en smuk by i Østrig og hovedstad Kärnten.Byen er placeret langt sydlige del af landet nær den slovenske grænse. Ifølge målinger fra 2007 befolkning på lidt over 90 000 indbyggere i Klagenfurt.Byen er over 800 år gammel og er kendetegnet ved både det moderne samfund og den historiske gade netværk.

Klagenfurt er en by, der har bevaret sin rustikke charme og tiltrække turister, især på grund af de smukke bygninger fra 1500 – og 1600-tallet. I dag er de fleste bygninger og gårde i den gamle bydel renoveret og tilbyder charmerende caféer og små butikker. Klagenfurt er kendt for sine historiske bygninger, og omkring byen er over 20 slotte. Mange af disse huse i dag, eller restauranter er åbne for rundvisninger. I august hvert år holdes i festival-Altstadtzauber, som betyder “den gamle bys magi.”

Du kan tage et fly fra udlandet, og Klagenfurt Wörthersee International Airport ligger kun 3 km fra centrum.