Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Klagenfurt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Klagenfurt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Klagenfurt miniguide

Klagenfurt

Biludlejning Klagenfurt

Klagenfurt er en smuk by i Østrig og hovedstad Kärnten.Byen er placeret langt sydlige del af landet nær den slovenske grænse. Ifølge målinger fra 2007 befolkning på lidt over 90 000 indbyggere i Klagenfurt.Byen er over 800 år gammel og er kendetegnet ved både det moderne samfund og den historiske gade netværk.

Klagenfurt er en by, der har bevaret sin rustikke charme og tiltrække turister, især på grund af de smukke bygninger fra 1500 – og 1600-tallet. I dag er de fleste bygninger og gårde i den gamle bydel renoveret og tilbyder charmerende caféer og små butikker. Klagenfurt er kendt for sine historiske bygninger, og omkring byen er over 20 slotte. Mange af disse huse i dag, eller restauranter er åbne for rundvisninger. I august hvert år holdes i festival-Altstadtzauber, som betyder “den gamle bys magi.”

Du kan tage et fly fra udlandet, og Klagenfurt Wörthersee International Airport ligger kun 3 km fra centrum.

Dansk