Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Linz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Linz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Linz miniguide

Linz
Biludlejning Linz

Linz er Østrig ‘s tredje største by og befolkningen forstår bygrænsen blev målt i 2009 til næsten 190 000Herunder de omkringliggende områder er befolkning på over 270 000 (2009).Byen ligger i nærheden af den tjekkiske grænse i det nordlige og hovedstaden i den østrigske delstat Oberösterreich. Europas anden længste flod Donau flyder gennem Linz.

Linz er en blanding af moderne og gamle, hvilket betyder, at byen er meget forskelligartet og interessant. Ars Electronica Center er ofte besøgt på grund af de aktiviteter og udstillinger, der beskæftiger sig med alt fra verdens befolkning til at “RoboLab. En af de festivaler i Linz’s Brass Festival Linz afholdes hvert andet år og er en festival om og med messing band. Det historiske sted er altid synlige på grund af gamle bygninger som Martin’s Church fra 700-tallet rådhus fra 1600-tallet.

Det officielle navn på lufthavnen er Linz Blå Donau Lufthavn, og det er muligt at flyve både på hjemmemarkedet og i udlandet. Lufthavnen ligger ca 13 km udenfor byen.