Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Linz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Linz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Linz miniguide

Linz

Biludlejning Linz

Linz er Østrig ‘s tredje største by og befolkningen forstår bygrænsen blev målt i 2009 til næsten 190 000Herunder de omkringliggende områder er befolkning på over 270 000 (2009).Byen ligger i nærheden af den tjekkiske grænse i det nordlige og hovedstaden i den østrigske delstat Oberösterreich. Europas anden længste flod Donau flyder gennem Linz.

Linz er en blanding af moderne og gamle, hvilket betyder, at byen er meget forskelligartet og interessant. Ars Electronica Center er ofte besøgt på grund af de aktiviteter og udstillinger, der beskæftiger sig med alt fra verdens befolkning til at “RoboLab. En af de festivaler i Linz’s Brass Festival Linz afholdes hvert andet år og er en festival om og med messing band. Det historiske sted er altid synlige på grund af gamle bygninger som Martin’s Church fra 700-tallet rådhus fra 1600-tallet.

Det officielle navn på lufthavnen er Linz Blå Donau Lufthavn, og det er muligt at flyve både på hjemmemarkedet og i udlandet. Lufthavnen ligger ca 13 km udenfor byen.

Dansk