Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Weiz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Weiz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Weiz miniguide

Weiz
Biludlejning Weiz

Weiz er beliggende i provinsen Steiermark i Østrig, og i 2006 befolkningen målt ved lige over 9000Det er placeret langt mod øst, en kort afstand inde i landet, vest for grænsen til Ungarn .På grund af sin størrelse, kan det være svært at se på et kort, men det er at finde midt i trekant dannet mellem Kapfenberg, Hartberg, og Østrigs næststørste by Graz.

Den mest berømte attraktion i Weiz er Weizbergkirche. Dette er en smuk kirke, der ofte afbildet på postkort fra byen. Den nuværende kirke afløste en gammel kirke i 1700-tallet angiveligt på grund af manglende lys. Den gamle kirke vil have været rejst allerede før år 1100 og er blevet renoveret og ombygget flere gange. Andre smuk udsigt over kirken Taborkirche og forskellige huler.

Den nemmeste måde at flyve til Weiz er at lande i Graz. Lufthavnens officielle navn er Graz Thalerhof-Flughafen og ligger ca 30 km sydvest for Weiz.