Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Weiz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Weiz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Weiz miniguide

Weiz

Biludlejning Weiz

Weiz er beliggende i provinsen Steiermark i Østrig , og i 2006 befolkningen målt ved lige over 9000Det er placeret langt mod øst, en kort afstand inde i landet, vest for grænsen til Ungarn .På grund af sin størrelse, kan det være svært at se på et kort, men det er at finde midt i trekant dannet mellem Kapfenberg, Hartberg, og Østrigs næststørste by Graz.

Den mest berømte attraktion i Weiz er Weizbergkirche. Dette er en smuk kirke, der ofte afbildet på postkort fra byen. Den nuværende kirke afløste en gammel kirke i 1700-tallet angiveligt på grund af manglende lys. Den gamle kirke vil have været rejst allerede før år 1100 og er blevet renoveret og ombygget flere gange. Andre smuk udsigt over kirken Taborkirche og forskellige huler.

Den nemmeste måde at flyve til Weiz er at lande i Graz. Lufthavnens officielle navn er Graz Thalerhof-Flughafen og ligger ca 30 km sydvest for Weiz.

Dansk