Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Amstetten

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amstetten inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Amstetten miniguide

Amstetten
Biludlejning Amstetten

Amstetten er beliggende nord for Østrig, i nærheden af floden Ybbs som i sidste ende opfylder Europas næststørste flod Donau.Byen ligger 50 km sydøst for Linz og ca 130 km sydvest for Wien .Amstetten blev grundlagt i 996 og i 2006 befolkningen i byen måle 25 000

Amstetten er et af de områder i Østrig, der producerer en masse cider. Den største privatejede folk museum, der fokuserer på fremstillingen af cider, er i Amstetten.Mostviertler Bauer Museum blev startet af Anton Distelberger at bevare historien om cider. De over 17 000 genstande er udstillet, hvilket giver de besøgende et indblik i, hvordan arbejdstagere fremstilling cider.Lokalbahn er også noget, der bør opleves, og hver søndag er der rundvisninger på historiske lokomotiver mellem Amstetten og Gerstetten.

Amstetten har ingen lufthavn, men der er flyvninger til byer i nærheden. Lufthavnen i Linz er den nærmeste.