Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Wien Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wien Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wien Lufthavn miniguide

Wien Lufthavn
Biludlejning Wien Lufthavn

Vienna International Airport (VIE) er beliggende i Scwechat 18 km sydøst for Wien, er Østrigs største lufthavn.Der er bus og tog mellem Wien og lufthavnen. Der er også direkte busforbindelser til andre europæiske lande. Flere biludlejningsfirma, Union, Hertz, Avis, Budget, Mega Drive og Sixt tilbyder biludlejning.

I 2009 besøgte 18.114.103 passagerer i Wien lufthavn. Den har to terminaler, der er forbundet med hinanden og frem mod 2015, en række udviklingsprojekter til tiden.Det var oprindeligt bygget som en militær lufthavn i 1938. Lufthavnen er den vigtigste base for den nationale selskab Austrian Airlines og Niki.

Wien Airport har en masse at tilbyde sine 70 butikker og 20 forskellige restauranter, barer og caféer. VIP-og business center, bank, apotek og sundhedspleje. Den Astron Hotel & Convention Center Vienna Airport er beliggende tæt på terminalen.