Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Wien Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wien Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wien Lufthavn miniguide

Wien Lufthavn

Biludlejning Wien Lufthavn

Vienna International Airport (VIE) er beliggende i Scwechat 18 km sydøst for Wien , er Østrigs største lufthavn.Der er bus og tog mellem Wien og lufthavnen. Der er også direkte busforbindelser til andre europæiske lande. Flere biludlejningsfirma, Union, Hertz, Avis, Budget, Mega Drive og Sixt tilbyder biludlejning.

I 2009 besøgte 18.114.103 passagerer i Wien lufthavn. Den har to terminaler, der er forbundet med hinanden og frem mod 2015, en række udviklingsprojekter til tiden.Det var oprindeligt bygget som en militær lufthavn i 1938. Lufthavnen er den vigtigste base for den nationale selskab Austrian Airlines og Niki.

Wien Airport har en masse at tilbyde sine 70 butikker og 20 forskellige restauranter, barer og caféer. VIP-og business center, bank, apotek og sundhedspleje. Den Astron Hotel & Convention Center Vienna Airport er beliggende tæt på terminalen.

Dansk