Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dornbirn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dornbirn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dornbirn miniguide

Dornbirn
Biludlejning Dornbirn

Dornbirn er en by, der er placeret helt i det vestlige Østrig, hvor landet grænser op Schweiz og Tyskland .I 2007 population målte på næsten 46 000, hvilket gør byen den største i delstaten Vorarlberg.Selv om der har været et fællesskab her i over 1000 år, ikke Dornbirn byen status indtil 1901.

Urbane landskab er præget både af århundreders gamle bygninger og moderne arkitektur. En god måde at få udsigt over byen er at tage en tur op til toppen Karré ved hjælp af et moderne tovbane. På toppen er der en restaurant med panorama vinduer, der går ud af bjerget. Ud over museer, er der muligheder for udflugter til Alperne naturen. Dornbirn er Østrigs største tekstilindustriby, og hvert år for tekstil messer i byen.

Den nærmeste lufthavn er i Hohenems omkring 8 km syd for Dornbirn, og bærer navnet Hohenems-Dornbirn Airport.