Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dornbirn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dornbirn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dornbirn miniguide

Dornbirn

Biludlejning Dornbirn

Dornbirn er en by, der er placeret helt i det vestlige Østrig , hvor landet grænser op Schweiz og Tyskland .I 2007 population målte på næsten 46 000, hvilket gør byen den største i delstaten Vorarlberg.Selv om der har været et fællesskab her i over 1000 år, ikke Dornbirn byen status indtil 1901.

Urbane landskab er præget både af århundreders gamle bygninger og moderne arkitektur. En god måde at få udsigt over byen er at tage en tur op til toppen Karré ved hjælp af et moderne tovbane. På toppen er der en restaurant med panorama vinduer, der går ud af bjerget. Ud over museer, er der muligheder for udflugter til Alperne naturen. Dornbirn er Østrigs største tekstilindustriby, og hvert år for tekstil messer i byen.

Den nærmeste lufthavn er i Hohenems omkring 8 km syd for Dornbirn, og bærer navnet Hohenems-Dornbirn Airport.

Dansk