Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kosice Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kosice Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kosice Lufthavn miniguide

Billeje Kosice Lufthavn
Biludlejning Kosice Lufthavn

Kosice lufthavn ligger 6 km syd for Kosice .Der er en bus mellem lufthavnen og Kosice. De biludlejningsselskaber repræsenteret her er Hertz, Avis, Alimex, Europcar, Sixt, Budget, Buchbinder og Tempus.

352 460 passagerer besøgte Kosice lufthavn i 2009 hvilket er et fald på 40 procent fra året før. Men det er den næststørste lufthavn i Slovakiet, men tjener kun nogle få europæiske destinationer.

Kosice Lufthavn har en butik, bar, restaurant og en café. Andre faciliteter inkluderer VIP lounge, business lounge og børns / alrum. Der er ingen hoteller i lufthavnen.