Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kosice Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kosice Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kosice Lufthavn miniguide

Billeje Kosice Lufthavn

Biludlejning Kosice Lufthavn

Kosice lufthavn ligger 6 km syd for Kosice .Der er en bus mellem lufthavnen og Kosice. De biludlejningsselskaber repræsenteret her er Hertz, Avis, Alimex, Europcar, Sixt, Budget, Buchbinder og Tempus.

352 460 passagerer besøgte Kosice lufthavn i 2009 hvilket er et fald på 40 procent fra året før. Men det er den næststørste lufthavn i Slovakiet, men tjener kun nogle få europæiske destinationer.

Kosice Lufthavn har en butik, bar, restaurant og en café. Andre faciliteter inkluderer VIP lounge, business lounge og børns / alrum. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk