Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kosice

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kosice inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kosice miniguide

Billeje Kosice
Biludlejning Kosice

Kosice er beliggende i den sydøstlige del af Slovakiet på begge sider af floden Hernád, og her er den korte afstand til den ungarske grænse mod syd.Kosice er den næststørste by i Slovakiet efter Bratislava og antallet af beboere blev målt til over 230 000 i 2008.Grundlagt i 1200-tallet og har de ældste rigsvåben i Europa.

Old Town er en velbevaret by, og er den største af de historiske områder af landet. St. Elizabeth’s Cathedral betragtes som Slovakiet smukkeste og største katedral og blev bygget mellem 1378 og 1508. St. Michael kirke blev bygget i den 1300’s og er byens næstældste bygning i domkirken. Kosice er et kulturelt centrum i landets østlige del, og der er mange teatre til at finde her, herunder staten Teater fra 1800-tallet. Der er også flere musikfestivaler som Kosice foråret Music Festival og Art Festival Festival for Samtidskunst.

Kosice International Airport er den næststørste lufthavn i landet og ligger cirka 6 km uden for centrum.