Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kosice

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kosice inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kosice miniguide

Billeje Kosice

Biludlejning Kosice

Kosice er beliggende i den sydøstlige del af Slovakiet på begge sider af floden Hernád, og her er den korte afstand til den ungarske grænse mod syd.Kosice er den næststørste by i Slovakiet efter Bratislava og antallet af beboere blev målt til over 230 000 i 2008.Grundlagt i 1200-tallet og har de ældste rigsvåben i Europa.

Old Town er en velbevaret by, og er den største af de historiske områder af landet. St. Elizabeth’s Cathedral betragtes som Slovakiet smukkeste og største katedral og blev bygget mellem 1378 og 1508. St. Michael kirke blev bygget i den 1300’s og er byens næstældste bygning i domkirken. Kosice er et kulturelt centrum i landets østlige del, og der er mange teatre til at finde her, herunder staten Teater fra 1800-tallet. Der er også flere musikfestivaler som Kosice foråret Music Festival og Art Festival Festival for Samtidskunst.

Kosice International Airport er den næststørste lufthavn i landet og ligger cirka 6 km uden for centrum.

Dansk