Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Trencin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Trencin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Trencin miniguide

Billeje Trencin
Biludlejning Trencin

Trencin ligger i den vestlige del af Slovakiet, nær grænsen til Tjekkiet i nord.Váh-floden løber gennem byen, og det er ca. 120 km til Bratislava i sydvest.Trencin er et kulturelt centrum og har en befolkning på omkring 56 tusind (2006). Byen kan have været grundlagt i 800’s, og 1000’s var Trencin allerede har en plads i området.

Den mest berømte attraktion er slottet Trencin Castle som blev bygget mellem 1100 – og 1500’s. I den historiske bydel, kan man se de gamle bygninger og arealer, herunder House of the City’s bøddel er et hus fra 1500-tallet, hvor byens bøddel efter sigende levede i 1600-tallet. I samme område er en del af de gamle bymure fra 1400-tallet, mens et romersk indskrift fra 170 AD Kr. er at se på en klippe. Trencin tilbyder også museer, markeder og festivaler såsom påske marked og en international jazz festival.

Den nærmeste lufthavn er Zilina Airport ligger ca. 70 km øst for Trencin.