Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Trencin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Trencin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Trencin miniguide

Billeje Trencin

Biludlejning Trencin

Trencin ligger i den vestlige del af Slovakiet , nær grænsen til Tjekkiet i nord.Váh-floden løber gennem byen, og det er ca. 120 km til Bratislava i sydvest.Trencin er et kulturelt centrum og har en befolkning på omkring 56 tusind (2006). Byen kan have været grundlagt i 800’s, og 1000’s var Trencin allerede har en plads i området.

Den mest berømte attraktion er slottet Trencin Castle som blev bygget mellem 1100 – og 1500’s. I den historiske bydel, kan man se de gamle bygninger og arealer, herunder House of the City’s bøddel er et hus fra 1500-tallet, hvor byens bøddel efter sigende levede i 1600-tallet. I samme område er en del af de gamle bymure fra 1400-tallet, mens et romersk indskrift fra 170 AD Kr. er at se på en klippe. Trencin tilbyder også museer, markeder og festivaler såsom påske marked og en international jazz festival.

Den nærmeste lufthavn er Zilina Airport ligger ca. 70 km øst for Trencin.

Dansk