Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zilina Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zilina Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zilina Lufthavn miniguide

Billeje Zilina Lufthavn

Biludlejning Zilina Lufthavn

Zilina Airport ligger 15 km fra Zilina tæt på landsbyen Dolny Hri?ov.Der er en bus, der svarer til visse afgange og ankomster. Det er muligt at leje en bil i lufthavnen.

ZIL ina Lufthavn er ikke så meget menneskelig trafik, men for private flyvninger, sport, flyrejser, ambulance flyvninger og andre former for særlige flyvninger.I 2009 var der kun 12 395 passagerer besøger lufthavnen.Den eneste regelmæssige-regelmæssig trafik er tjekkisk Airlines, som står for med daglige flyvninger til Prag .

Der er en lille snack bar i lufthavnen.

Dansk