Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Zilina

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zilina inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zilina miniguide

Billeje Zilina
Biludlejning Zilina

Zilina ligger i det nordvestlige hjørne af Slovakiet og er beliggende på begge sider af floden Váh.Den nordlige grænse landet opfylder grænsen mellem Polen og Den Tjekkiske Republik cirka 45 km nord for Zilina.Dette er den største by langs Váh med en befolkning på ca. 86 000 (2008), hvilket også gør Zilina til landets fjerdestørste by. Zilina blev chartret i 1312 og er i dag et vigtigt centrum for turisme.

Flere af landets fineste historiske bygninger kan ses i den gamle bydel i Zilina, som blev renoveret i 1990’erne. Et af de mest berømte bygninger er Budatín Slot, der blev bygget i 1200-tallet og ligger langs floderne i Váh og Kysuca. Slottet er bygget på flere gange gennem historien og i dag det historiske museum Považie Museum.The Jewish Museum Museum of Jewish Culture findes i den ortodokse synagogen.

Zilina Airport tilbyder både indenlandske og internationale flyvninger, og er ca. 10 km vest for centrum.