Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zilina

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zilina inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zilina miniguide

Billeje Zilina

Biludlejning Zilina

Zilina ligger i det nordvestlige hjørne af Slovakiet og er beliggende på begge sider af floden Váh.Den nordlige grænse landet opfylder grænsen mellem Polen og Den Tjekkiske Republik cirka 45 km nord for Zilina.Dette er den største by langs Váh med en befolkning på ca. 86 000 (2008), hvilket også gør Zilina til landets fjerdestørste by. Zilina blev chartret i 1312 og er i dag et vigtigt centrum for turisme.

Flere af landets fineste historiske bygninger kan ses i den gamle bydel i Zilina, som blev renoveret i 1990’erne. Et af de mest berømte bygninger er Budatín Slot, der blev bygget i 1200-tallet og ligger langs floderne i Váh og Kysuca. Slottet er bygget på flere gange gennem historien og i dag det historiske museum Považie Museum.The Jewish Museum Museum of Jewish Culture findes i den ortodokse synagogen.

Zilina Airport tilbyder både indenlandske og internationale flyvninger, og er ca. 10 km vest for centrum.

Dansk