Biludlejning Ukraine

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ukraine

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ukraine inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ukraine miniguide

Billeje Ukraine

Biludlejning Ukraine

Ukraine er i Østeuropa og har 45.700 tusind indbyggere (2009). Landet er omkranset af Rusland , Hviderusland , Polen , Slovakiet , Ungarn , Rumænien og Moldova , og har også kystlinje ved Sortehavet og Azovske Hav mod syd.Landskabet i Ukraine består af frugtbare sletter, stepper og sletter. Landets eneste bjergkæde i vest, hvor det højeste punkt er Hoverla (2061 m).

Landet er for det meste et tempereret klima, med mindst nedbør i øst og sydøst. Men middelhavsklima ved kysten af Krim-halvøen i syd.

Hovedstaden i Kiev er centralt beliggende i den nordlige del af landet – ved floden Dnepr. Kiev har 2,7 millioner indbyggere (2009) – og en række turistattraktioner. Der er sådan   Museer, Planetarium, opera, teatre og botaniske og zoologiske haver.Cave Monastery, grundlagt i 1015, og St. Sophia Cathedral fra 1200-tallet er blandt de mest populære attraktioner i byen. Disse er også opført som en UNESCO World Heritage List.

Andre større byer i Ukraine’s Kharkiv , Dnipropetrovsk, Odessa , og Lviv Zaporizhzhia.
Odessa er også landets mest populære badeby.

De vigtigste lufthavn i Ukraines Boryspil International Airport , som ligger 30 km øst for hovedstaden Kiev.

Bestil en udlejningsbil i Ukraine til en garanteret lav pris. De angivne priser er sammenlignet fra en række virksomheder og omfatter de nødvendige forsikringer og ubegrænset miles.

Dansk