Biludlejning Ukraine

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ukraine

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ukraine inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ukraine miniguide

Billeje Ukraine
Biludlejning Ukraine

Ukraine er i Østeuropa og har 45.700 tusind indbyggere (2009). Landet er omkranset af Rusland, Hviderusland, Polen, Slovakiet, Ungarn, Rumænien og Moldova, og har også kystlinje ved Sortehavet og Azovske Hav mod syd.Landskabet i Ukraine består af frugtbare sletter, stepper og sletter. Landets eneste bjergkæde i vest, hvor det højeste punkt er Hoverla (2061 m).

Landet er for det meste et tempereret klima, med mindst nedbør i øst og sydøst. Men middelhavsklima ved kysten af Krim-halvøen i syd.

Hovedstaden i Kiev er centralt beliggende i den nordlige del af landet – ved floden Dnepr. Kiev har 2,7 millioner indbyggere (2009) – og en række turistattraktioner. Der er sådan   Museer, Planetarium, opera, teatre og botaniske og zoologiske haver.Cave Monastery, grundlagt i 1015, og St. Sophia Cathedral fra 1200-tallet er blandt de mest populære attraktioner i byen. Disse er også opført som en UNESCO World Heritage List.

Andre større byer i Ukraine’s Kharkiv, Dnipropetrovsk, Odessa, og Lviv Zaporizhzhia.
Odessa er også landets mest populære badeby.

De vigtigste lufthavn i Ukraines Boryspil International Airport, som ligger 30 km øst for hovedstaden Kiev.

Bestil en udlejningsbil i Ukraine til en garanteret lav pris. De angivne priser er sammenlignet fra en række virksomheder og omfatter de nødvendige forsikringer og ubegrænset miles.